ΑΕΚ: Αυτή είναι η ευρωπαϊκή λίστα για τη Λέφσκι – Ποιοι έμειναν εκτός
Η ΑΕΚ μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για τις δύο κρίσιμες αναμετρήσεις με τη Λέφσκι Σόφιας, με φόντο ένα εισιτήριο για τη League Phase του Champions League.
Η Ένωση δήλωσε την Πέμπτη (13/8) στην UEFA την ευρωπαϊκή λίστα για τα playoffs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με ορισμένα ονόματα να απουσιάζουν από αυτή.
Συγκεκριμένα, εκτός έμειναν οι Τζέιμς Πενράις και Νίκλας Ελίασον, οι οποίοι δεν υπολογίζονται για τη συνέχεια και βρίσκονται κοντά στην αποχώρησή τους από την ομάδα. Δεν δηλώθηκε επίσης ο Χρήστος Αλεξίου, ενώ στη λίστα δεν βρίσκεται ούτε ο Μίλαν Βιτάλις.
Η περίπτωση του τελευταίου είναι διαφορετική, καθώς ο Βιτάλις δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια με τη Λέφσκι, έχοντας ήδη αγωνιστεί στα προκριματικά του Champions League με τη Γκιόρ.
Από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, μοναδικός που συμπεριλήφθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα είναι ο τερματοφύλακας Μάριος Μπαλαμώτης, ενώ οι υπόλοιποι έμειναν εκτός.
Η Ένωση, πάντως, δεν έχει κλείσει οριστικά τη λίστα της, καθώς διατηρεί το δικαίωμα να προχωρήσει σε δύο αλλαγές μέχρι το βράδυ της Δευτέρας. Οι συγκεκριμένες κινήσεις μπορούν να διαμορφώσουν και την τελική σύνθεση της ομάδας ενόψει των δύο αγώνων που θα κρίνουν την ευρωπαϊκή της συνέχεια.