Добавить новость

Окна Овертона «Современника»

Автоэксперт высказался против введения «временных» водительских прав в России

ЦИК намерен исключить Грудинина из списков КПРФ на выборы в Госдуму

У России есть первая медаль на Олимпиаде-2020

24 июля 2021 года
1
слева 1


Новости сегодня

Новости от TheMoneytizer
слева 2
слева 3


Новости от Russia24.pro

Russia24.pro Каталог
справа 1
справа 2
справа 3

Первые новости сегодня

OEFENMATCHEN JPL. Antwerp komt niet tot scoren in galamatch tegen Monaco - Standard geeft 3-0 voorsprong uit handen tegen Rennes

Antwerp is er niet in geslaagd te winnen tegen het Franse AS Monaco. 5.000 supporters op de Bosuil zagen... Читать дальше...
2

Топ новостей последнего часа

3

Все новости

Июль
2021

Новые комментарии

HLN.be 

Jaarlijks half miljard extra nodig voor maatregelen extreem weer in Nederland

Een volgende Nederlandse regering moet jaarlijks 500 miljoen euro extra uitgeven om maatregelen te nemen tegen de gevolgen van extreem weer. Ontslagnemend minister van Infrastructuur en Waterstaat Cora van Nieuwenhuizen zegt dat in het AD. Volgens de minister is het geld nodig om het land te wapenen tegen hitte, droogte en wateroverlast.

HLN.be 

Invallers helpen Genk: "We vonden zesde versnelling"

Racing Genk mocht opgelucht ademhalen. Théo Bongonda (25) maakte in de absolute slotfase 1-1 gelijk, met dank aan de voorbereiding van twee invallers. "In de breedte hebben we een sterke selectie", reageerde coach John van den Brom.

HLN.be 

Red Lions pakken scalp van zwak Nederland, Hendrickx grote man met drie goals

De Red Lions zetten meteen een statement bij hun olympische start: mede-titelfavoriet Nederland verliet blozend het veld met 3-1-verlies. Alexander Hendrickx ontpopte zich tot uitblinker met een hattrick. De zege biedt de Red Lions nu al perspectief op een mogelijk minder zware tegenstander in de cruciale kwartfinale.

13
HLN.be 

OVERZICHT. Dit hebt u afgelopen nacht gemist van de Spelen

De Olympische Spelen zijn afgelopen nacht écht van start gegaan. Met als voornaamste discipline vandaag de wegrit bij de mannen, maar ook in tal van andere sporten kwamen er al Belgen in actie. Hierbij een overzicht van wat u afgelopen nacht hebt gemist.

HLN.be 

Nathalie Meskens kijkt uit naar komst van haar zoontje: “Ook als mama ben ik perfectionistisch: ik wil de beste zijn”

De komst van haar dochter Lima, nu 15 maanden, deed Nathalie Meskens (39) beseffen dat ze een geboren moeder is. Hoe het is om mama te zijn van twee, zal ze begin september ontdekken, wanneer zij en haar vriend Nadim hun zoontje verwelkomen. “Ik vind het in elk geval ideaal, van elk eentje. Dat gaat zo leuk zijn!” En het wordt eens zo leuk omdat ze samen zwanger is met haar beste vriendin, Natalia. Een openhartig gesprek over zwangerschap, haar relatie en plannen voor de toekomst.

HLN.be 

Zwoele zaterdag met onstuimige staart: onweer, hagel en rukwinden op komst

Zaterdag wordt het zwoel, onstabiel en wisselend tot zwaarbewolkt. In de voormiddag trekken er al enkele buien, plaatselijk vergezeld van onweer, vanaf Frankrijk over ons land. In de namiddag en tijdens de avond zijn deze buien talrijker en intenser met op meerdere plaatsen onweer. Lokaal kan er veel neerslag vallen, alsook hagel. De maxima liggen rond 21 of 22 graden op de hoogten en tussen 23 en 26 graden elders. Er staat een zwakke tot matige oosten- tot zuidoostenwind, die in de loop van de dag zwak en veranderlijk wordt. Читать дальше...

фид
HLN.be 

Jonge ondernemers verkopen na één jaar al speelhuizen tot in Midden-Oosten: “Een kind horen fluisteren: ‘Mama, het is zo mooi’, dáár doen we het voor”

Goed een jaar geleden zaten Siemon Ariens en Lars van den Dungen met de handen in het haar: een leeg orderboek - door corona en de lockdown. Ze waagden de sprong en besloten unieke speelhuisjes voor kinderen te bouwen. Vandaag trekt Plopsaland hard aan hun mouw en mogen ze in het Midden-Oosten speeltuinen inrichten. "Het is een beetje geëxplodeerd."

HLN.be 

“Waarschijnlijk derde coronaprik voor kwetsbare groepen in VS”

Ook in de Verenigde Staten zullen kwetsbare personen waarschijnlijk een derde coronaprik krijgen. Dat komt door aanwijzingen dat het Pfizer-vaccin een aantal maanden na toedienen mogelijk iets minder effectief is. Dat meldt The New York Times op basis van overheidsbronnen.

HLN.be 

SCHOOLSTRAAT 8. “Je kan waarschijnlijk geen kinderen krijgen, zei de dokter. Ik was 23, ik zou de wereld gaan ontdekken. En toen kwam Amelie”

Lieve was net afgestudeerd. Hard gewerkt, eindelijk een diploma. Ze zou de zomer van haar leven hebben, ging alleen wonen, jaren van geduld zouden beloond worden. Toen bleek ze 22 weken zwanger. Zeventien jaar later vindt Lieve haar dochter Amelie het beste dat haar ooit overkwam. Een verhaal over single ouderschap, sterke vrouwen, vallen en weer doorgaan.

HLN.be 

ONZE OPINIE. Vooral de onvoorzichtigheid van Pukkelpop heeft er “Pukkelstop” van gemaakt

Moeder, waarom vaccineren wij? Je zou het je als jongere voor minder afvragen nu Pukkelpop geannuleerd is. Een bevolkingsgroep die zelf nauwelijks risico loopt en zich al anderhalf jaar aan regels houdt, ziet alweer het beloofde “cadeautje” voor al die opofferingen in rook opgaan. Toch is het de organisatie zelf die daar de hoofdverantwoordelijke voor is. Geen mens die snapt waarom het per sé op vier dagen met 60.000 bezoekers en acht podia moest. Vooral daardoor werd het dit jaar geen Pukkelpop, maar Pukkelstop.

HLN.be 

INTERVIEW. Binnenlandminister Annelies Verlinden wil lessen trekken uit watersnood: “Soms word ik ‘s nachts wakker en denk ik: wat kan ik nog meer doen?”

"Het is té gemakkelijk om voor alles naar Binnenlandse Zaken te kijken. Het is niet mijn bevoegdheid om een stuwdam in de provincie Luik te laten leeglopen, hè." Minister van Binnenlandse Zaken Annelies Verlinden (CD&V) wil de hele aanpak van de watersnood tegen het licht houden - inclusief het sluiten van de Civiele Bescherming-kazernes. Maar ze wil vooral de blik op de toekomst richten: de heropbouw, zonder taboes. "Het zou ondoordacht zijn om nieuwe huizen te bouwen waar ze nu zijn ingestort."

HLN.be 

“Brad Pitt en Angelina Jolie zetten paparazzifoto's in scène”

De foto’s waarmee Us Magazine in 2005 bewees dat Brad Pitt en Angelina Jolie een stel waren, zijn destijds in scène gezet met medewerking van de acteurs zelf. Dat beweert althans realityster Spencer Pratt, die stelt dat een goede vriend van hem voor het blad werkte en van de deal wist.

HLN.be 

Zoeken naar overblijfselen slachtoffers flatramp Miami gestopt

Het zoeken naar resten van eventuele slachtoffers van het ingestorte appartementencomplex in het Amerikaanse Surfside bij Miami (Florida) is gestaakt, zei de lokale brandweer vrijdag. Het totale aantal slachtoffers is vastgesteld op 97, nog één persoon wordt vermist.

Nrc.nl 

Verder

We picknicken met ons gezin ergens op een berg in Frankrijk. Mijn man gooit een leeg sappak weg in de berm en vraagt aan de kinderen: „Wat doe ik hier fout?” Zegt onze middelste…

Nrc.nl 

Vaccinatiecarnaval

Deze week lag ik te lezen aan de Atlantische Oceaan. Een Nederlandse jongen werd door een geïrriteerde Franse meneer aangesproken op het feit dat hij het stokje van zijn zojuist…

14

4
7
Новости 24/7 DirectAdvert - доход для вашего сайта

Частные объявления в Вашем городе, в Вашем регионе и в РоссииRu24.net — ежеминутные новости с ежедневным архивом. Только у нас — все главные новости дня без политической цензуры. "123 Новости" — абсолютно все точки зрения, трезвая аналитика, цивилизованные споры и обсуждения без взаимных обвинений и оскорблений. Помните, что не у всех точка зрения совпадает с Вашей. Уважайте мнение других, даже если Вы отстаиваете свой взгляд и свою позицию. Ru24.net — облегчённая версия старейшего обозревателя новостей 123ru.net. Мы не навязываем Вам своё видение, мы даём Вам срез событий дня без цензуры и без купюр. Новости, какие они есть —онлайн с поминутным архивом по всем городам и регионам России, Украины, Белоруссии и Абхазии. Ru24.net — живые новости в живом эфире! Быстрый поиск от Ru24.net — это не только возможность первым узнать, но и преимущество сообщить срочные новости мгновенно на любом языке мира и быть услышанным тут же. В любую минуту Вы можете добавить свою новость - здесь.
Новости от наших партнёров в Вашем городе

Russian.city

Частный самолет разбился под Хабаровском. События дня

Чартерный авиарейс доставил в Читу первых пассажиров отмененных в Забайкалье поездов

Опустевшая Самрук-Казына и откормленный АТФбанк: ответят ли Галимжан Есенов с Ахметжаном Есимовым?

Швейцарская горная система орошения, 6 веков работающая вопреки законам гравитации

Музыкальные новости

Геннадий Теребков: иски Манжеева к Елене Батуриной, является безосновательным, а претензии в суде и в СМИ - незаконными

Посольство РФ в Токио призвало МОК привести карту с Крымом в соответствие с реальностью

В СИЗО-1 ОФСИН России по Республике Алтай оборудовали историческую экспозицию

Первый командир кировского ОМОН Владимир Титов посвятил песню боевым товарищам

Новости России

Одинокая пассажирка московского метро растрогала пользователей сети

Общественная палата Московской области и российские политические партии заключили соглашение

Россия и Молдова возобновляют авиасообщение

Телеканалы олигархов плюнули на закон и продолжили пичкать зрителя русскоязычным шлаком

Экология в России и мире

Моя Blythe на основе оригинальной Takara Tomy - Neo Blythe Stella Serendipitous

Как выбрать день для успешного начала?

Видеосервис PREMIER и продакшн-компания Team Films начали съемки новой криминальной драмы «Зверобой»

Продолжаются съемки нового сериала Бориса Хлебникова и Анны Пармас

Спорт в России и мире

Теннисистка Наоми Осака зажгла огонь Олимпийских игр

Теннисисты Рублев и Хачанов проиграли американскому дуэту на Олимпиаде

Медведев и Рублев заявлены на Открытый чемпионат США

Россиянка Носкова одержала победу в первом круге олимпийского турнира по настольному теннису

Moscow.media

Ant 1000 – мини-погрузчик с бортовым поворотом

Олимпийские игры на «Матч ТВ»: финалы в легкой атлетике, волейболе и боксе

STRABO 2021: II Международный конгресс Ассоциации офтальмологов страбизмологов «Новые технологии в диагностике и лечении глазодвигательной патологии»

Navicon развивает свой бизнес в Европе в партнерстве с Microsoft
8


9


10

Топ новостей на этот час

11
Персональные новости

5
суперфутер