Добавить новость

В Москве нашли первую постройку знаменитого архитектора Мельникова

Якутяне названы среди инвесторов, скупающих зарубежную недвижимость

Депутат ГД Морозов призвал узаконить изъятие брошенных на границе автомобилей

Вильфанд: "золотая осень" придет в Москву 6 октября и продлится три дня6 октября 2022 года
Ria.city


Новости сегодня

Новости от TheMoneytizer
Октябрь
2022
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Новые комментарии

Все новости

HLN.be 

Japanse journalist veroordeeld tot tien jaar celstraf in Myanmar

Een Japanse journalist is veroordeeld tot tien jaar gevangenisstraf voor het aanmoedigen van afwijkende meningen tegen de militaire junta in Myanmar en het overtreden van een wet inzake elektronische communicatie. Dat heeft een Japanse diplomatieke bron gemeld aan het Franse persagentschap AFP.

HLN.be 

“De hele tijd zegt Charles geen woord”: er viel Jan Mulder iets op tijdens povere partij van De Ketelaere

Charles De Ketelaere ging mee kopje-onder tegen een fysiek sterker en scherper Chelsea. Amper 53% succesvolle passes bij de rust voor ‘CDK’ is een veelzeggende statistiek. Marc Degryse en Jan Mulder analyseren zijn wedstrijd. “Hij was te veel zoekende. Naar ruimtes en naar medemaats. De Ketelaere woog niet op de match en liet zich dan ook nog betrappen op te veel slordigheden. Om dat te kunnen breken, zou die gelijkmaker ideaal zijn geweest”, stelt Degryse, die ook wil aangeven dat we niet té streng mogen zijn voor de ex-Bruggeling. Читать дальше...

HLN.be 

Nu de gezondheid van Nicole achteruit gaat: “We dromen nog van reizen, maar lang mogen we niet meer wachten”

In Theater Elckerlyc in Antwerpen gaat ‘Het Spook van de Operette’ in première. Met in één van de hoofdrollen Hugo, de ene helft van het liefste showbizzkoppel van Vlaanderen: Nicole en Hugo. Het zijn zware tijden voor hen, nu Nicole opnieuw ziek is. Ze lijdt aan Alzheimer en herstelt van kanker. Maar de twee zijn onafscheidelijk en dus is Nicole ook bij elke repetitie present. Het is op zo’n moment dat Jarne het koppel kan strikken voor een mooi gesprek. “Nicole mag niet meer alleen thuis blijven. Читать дальше...

HLN.be 

Steeds meer Belgen carpoolen: hoge brandstofprijzen maken samen rijden hip

De hoogte van de brandstofprijzen zet meer mensen ertoe aan om te carpoolen, ofwel samen te rijden. In de eerste acht maanden van dit jaar is het aantal ‘gecarpoolde’ kilometers meer dan verdubbeld ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. In vergelijking met 2019 is er een stijging met bijna veertig procent. Dat meldt Vias Institute op basis van haar jongste mobiliteitsbarometer.

HLN.be 

Griekse kustwacht: zeker vijftien doden nadat in zwaar weer twee migrantenboten zinken

De Griekse kustwacht is op twee verschillende plekken bezig met reddingsoperaties vanwege gezonken migrantenboten. Voor de kust van Lesbos zonk een boot met zo’n veertig mensen, vijftien lichamen werden geborgen en tot nu toe zijn vijf mensen gered. Op hetzelfde moment voer voor de kust van het eiland Kythira een zeilboot met zo’n honderd vluchtelingen op de rotsen, waarvan dertig mensen konden tot nu toe worden gered.
HLN.be 

De Ardennen, waar een huis stiekem goedkoper werd, maar Vlamingen blijven investeren

Een huis in de Ardennen is een stukje duurder geworden: in de eerste helft van dit jaar betaalde je voor een doorsnee woning 180.100 euro, wat 5,9% meer is dan een jaar eerder. Ter vergelijking: in Vlaanderen is de mediaanprijs van een huis 310.000 euro. Toch waren er ook in de Ardennen 11,7% minder transacties met als belangrijkste redenen de inflatie, de energiecrisis en de stijgende rente.

HLN.be 

Minder loon voor ministers, beknibbelen op tijdskrediet en belastingvoordeel voor tweede woning: dit ligt op de federale begrotingstafel

De bedrijven, de burgers, het spoor: iedereen wil meer geld van de federale regering, maar er zal de komende dagen toch ook bespaard moeten worden. Aan de ‘heilige’ index wordt niet geraakt, aan het tijdskrediet dat je kan opnemen om voor je kinderen te zorgen mogelijk wel. En ook het belastingvoordeel voor de tweede of derde woning komt opnieuw ter sprake.

HLN.be 

“Tot 3 keer zo krachtig als de atoombom op Hiroshima”: wat is een tactisch kernwapen en hoeveel heeft Rusland er zo?

Russisch president Vladimir Poetin voert de nucleaire dreiging op. Eerder deze week meldden verschillende internationale media dat Rusland een nucleaire trein richting Oekraïne stuurt. Volgens experts is in het opbod van militaire escalatie de volgende stap een kernproef. En wanneer het bestaan van het ‘moederland’ in gevaar komt, is volgens de Russische militaire doctrine de ultieme stap het inzetten van een tactisch kernwapen. Maar wat is juist het verschil met ‘gewone’ kernwapens? Hoeveel schade kan het aanrichten? Читать дальше...

HLN.be 

Covid-19 veroorzaakt delirium en geheugenproblemen: “1 op de 7 krijgt psychische problemen na corona”

Corona-infecties veroorzaken immuunreacties die zenuwcellen in de hersenen beschadigen, met deliriums en geheugenproblemen tot gevolg en een verhoogd risico op dementie. Dat bevestigt een studie van de Londense universiteit King’s College. “Eén op de zeven mensen die met het coronavirus besmet raakten, houdt daar aanhoudende klachten zoals hersenmist, concentratie- en slaapproblemen aan over”, weet professor psychiatrie Manuel Morrens (UAntwerpen).

HLN.be 

Speurders naar rechtbank voor schriftvervalsing tijdens onderzoek naar moord Caroline Vyncke: "Ze hebben de bekentenis van de partner afgedwongen”

Twee speurders van de West-Vlaamse politiezone Grensleie zullen zich voor de correctionele rechtbank moeten verantwoorden voor schriftvervalsing in het onderzoek naar de moord op Caroline Vyncke (42) elf jaar geleden. Zij zouden niet correct genoteerd hebben hoe de bekentenissen van de zwakbegaafde partner Geert Vanweehaeghe (44) precies tot stand kwamen. Volgens de advocaten van de man is er sprake van een “afgedwongen bekentenis”.

HLN.be 

ASSISEN. Psychiater over killer van agent: “Selectief geheugenverlies bestaat niet”

Het geheugen is een vreemd en weinig betrouwbaar iets, zo blijkt hier elke dag. Beschuldigde Yvo Theunissen herinnerde zich kort na de feiten helemaal niks. Een jaar later wist hij plots dat hij een wapen bij had in Spa. Sindsdien keert zijn geheugen beetje bij terug. Tot hier ter zitting, weliswaar in een soort “salami-vorm”. Stukje wel, stukje niet, stukje wel, stukje niet.

HLN.be 

Wankelende energieleveranciers kunnen beroep doen op staatswaarborg om faillissement te vermijden

Federaal minister van Energie Tinne Van der Straeten (Groen) heeft woensdag op een elektronische ministerraad groen licht gekregen voor een noodmaatregel die nieuwe faillissementen op de Belgische energiemarkt moet vermijden. Door de energiecrisis zitten een aantal energieleveranciers en -handelaars met financieringsproblemen voor komende winter. Dat schrijven De Tijd en L'Echo vandaag.

HLN.be 

Uitvoerend producent Amerikaanse hitserie Scrubs opgepakt om verkrachting

TV-producent en scriptschrijver Eric Weinberg is opgepakt op verdenking van achttien verkrachtingen, meldt Deadline. Weinberg is een bekende tekstschrijver in Hollywood, werd vijf keer genomineerd voor een Emmy en werkte onder meer als uitvoerend producent aan ruim honderd afleveringen van de bekende comedyserie Scrubs.De Tijd 

Vlamingen jagen Ardense vastgoedprijzen hoger

02:00 Hoewel het aantal vastgoedtransacties in de Ardennen in de eerste helft van het jaar gedaald is, blijft de regio populair bij Vlamingen die een tweede verblijf zoeken. De tweedeverblijvers jagen de pr...

Nrc.nl 

Chocolademelk

Mijn broer en ik hadden weer ruzie met moeder en het besluit stond vast: weglopen! We pakten ons van geperst karton gemaakte rode koffertje met sokken, onderbroek en Donald Duck…


Новости 24/7 DirectAdvert - доход для вашего сайта

Частные объявления в Вашем городе, в Вашем регионе и в РоссииRu24.net — ежеминутные новости с ежедневным архивом. Только у нас — все главные новости дня без политической цензуры. "123 Новости" — абсолютно все точки зрения, трезвая аналитика, цивилизованные споры и обсуждения без взаимных обвинений и оскорблений. Помните, что не у всех точка зрения совпадает с Вашей. Уважайте мнение других, даже если Вы отстаиваете свой взгляд и свою позицию. Ru24.net — облегчённая версия старейшего обозревателя новостей 123ru.net. Мы не навязываем Вам своё видение, мы даём Вам срез событий дня без цензуры и без купюр. Новости, какие они есть —онлайн с поминутным архивом по всем городам и регионам России, Украины, Белоруссии и Абхазии. Ru24.net — живые новости в живом эфире! Быстрый поиск от Ru24.net — это не только возможность первым узнать, но и преимущество сообщить срочные новости мгновенно на любом языке мира и быть услышанным тут же. В любую минуту Вы можете добавить свою новость - здесь.
Новости от наших партнёров в Вашем городе

Ria.city

День российского страховщика отмечается 6 сентября

Якутяне названы среди инвесторов, скупающих зарубежную недвижимость

Helsingin Sanomat: россияне меняют отношение к финнам из-за политики виз Хельсинки

Депутат ГД Морозов призвал узаконить изъятие брошенных на границе автомобилей

Музыкальные новости

Не заслужила? Священник оценил идею канонизации Елизаветы II

Врач-дерматолог, косметолог Зайнаб Мирзоева рассказала кому необходима лазерная шлифовка кожи

Собчак назвала «цинизмом» речь Певцова перед мобилизованными в Москве

В Санкт-Петербурге прошел  образовательный фестиваль “Pro креатив Zakadrom”

Новости России

Якутяне названы среди инвесторов, скупающих зарубежную недвижимость

«Почта России» вышла на рынок экспортных грузоперевозок в ЕАЭС

Москвичам пообещали трехдневную золотую осень

Вильфанд: "золотая осень" придет в Москву 6 октября и продлится три дня

Экология в России и мире

Глава Реутова поздравил педагогический состав города с Днем учителя

Врач-дерматолог, косметолог Зайнаб Мирзоева рассказала кому необходима лазерная шлифовка кожи

Новый год вне дома: выбираем отель в Подмосковье

Юлианна Караулова поздравила клинику превентивной медицины «К-9» в ЖК «Ривер-Парк Коломенское» с открытием

Спорт в России и мире

Рублев прокомментировал удачный старт на турнире в Астане

Даниил Медведев: Сейчас нахожусь не в самой лучшей своей форме, но всё возвращается

Владимир Сидоренко покинул поста вице-мэра Волгограда

В Волгограде с поста вице-мэра уволен Владимир Сидоренко

Moscow.media

Работники ГКУ МО «Мособлпожспас» приняли участие в торжественном мероприятии, посвященном 90-летию гражданской обороны

Клиентам СберЛизинга теперь доступно подписание ряда документов с помощью смс

Безбумажный HR станет бесплатным

Подведены итоги первого этапа Международного телевизионного фестиваля «Большая сцена»Топ новостей на этот час

Rss.plus


Москвичам пообещали трехдневную золотую осень

Helsingin Sanomat: россияне меняют отношение к финнам из-за политики виз Хельсинки

Депутат ГД Морозов призвал узаконить изъятие брошенных на границе автомобилей

Вильфанд: "золотая осень" придет в Москву 6 октября и продлится три дня