Добавить новость

В Москве возобновит работу кинотеатр «Ударник»

Исследование: дешевле всего можно арендовать квартиру в ЮВАО Москвы

В Следственном комитете заинтересовались проблемами авиационного техникума в Жуковском

После пожара на рынке «Синдика» в воздухе не зафиксировано превышение норм вредных веществ29 января 2023 года
Ria.city


Новости сегодня

Новости от TheMoneytizer
«Живые» новости

Rss.plus

Новости от Russia24.pro

Russia24.pro Каталог

Первые новости сегодня

Pilot omkom da to militærfly krasjet i India

En pilot omkom da to jagerfly fra det indiske forsvaret kolliderte og styrtet under en militærøvelse i Madhya Pradesh lørdag, opplyser politiet. Читать дальше...

Топ новостей последнего часаСледователи проверяют информацию о пожаре на строительном рынке в Красногорске

Рената Литвинова ответила на вопрос о возвращении в Россию

После пожара на рынке «Синдика» в воздухе не зафиксировано превышение норм вредных веществ

В Коломне планируют благоустроить сквер перед зданием администрацииНовые комментарии

Все новости

NRK.no 

To personer lettere skadd med kniv i Oslo

Politi og ambulanse rykket ut da to personer ble rispet med kniv ved Lindebergåsen i Oslo natt til søndag. De fremstår som lettere skadd etter at en person utagerte med kniv. – Vi har pågrepet gjerningspersonen som blir fraktet til arresten, melder politiet i Oslo på Twitter.

NRK.no 

Tre personer involvert i en trafikkulykke i Kvinesdal

To biler og tre personer var involvert i en trafikkulykke ved Egelandssletta ved Kvinesdal natt til søndag. – En person ble sittende fastklemt, og fikk hjelp av brannvesenet til å komme seg løs, forteller operasjonsleder Lars Hyberg ved Agder politidistrikt til NRK. Vedkommende blir fraktet med luftambulanse til sykehus. – Alle tre var ved bevissthet, legger han til.

NRK.no 

Donald Trump startet valgkampanjen

USAs tidligere president Donald Trump startet sin valgkampanje i New Hampshire lørdag. – Jeg er sintere nå og mer engasjert enn noen gang tidligere, sa 76 år gammel Trump i sin tale til grasrotaktivister og folkevalgte på partiets årsmøte i Salem. Derfra gikk turen til et folkemøte i South Carolina, hvor han presenterte sitt nye lederteam. Trump kunngjorde i november at han stiller som presidentkandidat i 2024. – Dette er ikke min kamp, det er vår kamp, sa Trump til forsamlingen som hadde møtt frem. Читать дальше...

NRK.no 

Fyrverkeri avfyrt i Kristiansand sentrum

Et fyrverkeri er avfyrt ved torvet i Kristiansand natt til søndag. Flere personer har løpt fra stedet. Politiet er på stedet, melder politiet i Agder på Twitter.

NRK.no 

Memphis-politienhet avvikles etter at Tyre Nichols ble slått i hjel

Politi-enheten Scorpion i Memphis avvikles, opplyser politisjef Cerelyn Davis . Noen av betjentene som var med på å slå i hjel Tyre Nichols var med i spesialenheten som var dannet for å gjenopprette fred i nabolagene i Memphis. De fem betjentene ble torsdag siktet for blant annet drap, overfall og bortføring. Alle har fått sparken.

NRK.no 

Varsler en stormfull natt og morgen i Finnmark

I Finnmark er det varslet en stormfull natt og morgen natt til søndag på grunn av et lavtrykk som kommer inn. – Det er derfor ventet snøfokk og vanskelige kjøreforhold i deler av Troms og Finnmark. Faren avtar ganske raskt i Troms, men i Finnmark er det ventet snøfokk til ettermiddagen, melder Meteorologene på Twitter.

NRK.no 

Gasslekkasje i Ålesund

I Ålesund rykket nødetatene ut til en mulig gasslekkasje fra en bedrift i Borgundfjordveien. Det er ikke meldt om personskade, meldte politiet i Møre og Romsdal rundt midnatt på Twitter. Til VG forteller operasjonsleder Eivind Klokkersund at det er snakk om gassen Styren, og at de jobber med å få tettet lekkasjen. Det er ikke vurdert evakuering. – Det er ikke fare for ytterligere spredning, sier Klokkersund til avisen.

NRK.no 

Trafikkulykke ved Kvinesdal

Nødetatene rykket ut til en trafikkulykke på Egelandssletta ved Kvinesdal natt til søndag. To biler og tre personer er involvert i ulykken. Samtlige skal være ved bevissthet. Brannvesenet har startet frigjøring av en person som sitter fastklemt, melder politiet i Agder. Veien er stengt på stedet.
NRK.no 

Droneangrep mot militæranlegg i Iran

En eksplosjon ved et militæranlegg i den iranske byen Isfahan ble forårsaket av et droneangrep, melder statlig media, som siterer forsvarsdepartementet. – En av dronene ble skutt ned av luftforsvaret. De to andre ble skutt ned av automatisk ild og gikk i luften. Dette mislykkede angrepet førte ikke til tap av liv og forårsaket mindre skader å et tak, sier irans forsvarsdepartement i en uttalelse. Det melder nyhetsbyrået Reuters.

NRK.no 

Artisten Tom Verlaine er død

Artisten Tom Verlaine døde lørdag etter en kort tid med sykdom. Han ble 73 år gammel. Kunngjøringen av hans bortgang ble formidlet av Jesse Paris Smith, som er datteren til artisten Patti Smith, skriver New York Times. Verlaine var trolig mest kjent som frontsanger, gitarist og låtskriver i bandet Television og albumet «Marquee Moon». Bandet brøt opp i 1978 før de samlet seg igjen i 1992. Verlaine hadde også en solokarriere. Hans egentlig navn er Thomas Miller, men tok artistnavnet Tom Verlaine inspirert av den franske poeten Paul Verlaine... Читать дальше...

Dagbladet  

- Var litt flaut

Aleksandr Bolsjunov forteller om den dramatiske ulykken han ble utsatt for.

NRK.no 

To døde og flere skadd i jordskjelv i Iran

To mennesker mistet livet og flere ble skadd i Irans Vest-Aserbajdsjan provins da et jordskjelv med en styrke på 5,9 rammet området, ifølge iranske medier. Hittil er 122 personer skadd, og dessverre to døde, sier nødetatenes talsperson Mojtaba Khaledi til statlig TV, skriver nyhetsbyrået Reuters.

NRK.no 

Titusener demonstrerer på ny mot Netanyahu-regjeringen i Israel

For fjerde helg på rad demonstrerer flere tusen demonstranter mot ny Netanyahu-regjering i Israel. Den største demonstrasjonen fant sted i Tel Aviv. I likhet med de foregående lørdagene var demonstrasjonene rettet primært mot regjeringens planer om juridisk reform. (NTB)NRK.no 

Gjest i en annen virkelighet

«Kanskje vi skulle gi ordet til noen fra de uvennlige landene?» Russlands utenriksminister Sergej Lavrov smilte. Vi vestlige journalister viftet i kor med nummerlappene våre for å bli sett.

NRK.no (sport) 

Guttormsen med norsk rekord innendørs

Sondre Guttormsen fikk full klaff under et college-stevne i Boston lørdag kveld norsk tid. Guttormsen leverte et stavsprang på 5,84 meter, noe som er norsk rekord innendørs. Det er også årsbeste i verden, ifølge Norges Friidrettsforbund. Pål Haugen Lillefosse stod til nå med norsk bestenotering innendørs med 5,83 meter.


Новости 24/7 DirectAdvert - доход для вашего сайтаЧастные объявления в Вашем городе, в Вашем регионе и в РоссииRu24.net — ежеминутные новости с ежедневным архивом. Только у нас — все главные новости дня без политической цензуры. "123 Новости" — абсолютно все точки зрения, трезвая аналитика, цивилизованные споры и обсуждения без взаимных обвинений и оскорблений. Помните, что не у всех точка зрения совпадает с Вашей. Уважайте мнение других, даже если Вы отстаиваете свой взгляд и свою позицию. Ru24.net — облегчённая версия старейшего обозревателя новостей 123ru.net. Мы не навязываем Вам своё видение, мы даём Вам срез событий дня без цензуры и без купюр. Новости, какие они есть —онлайн с поминутным архивом по всем городам и регионам России, Украины, Белоруссии и Абхазии. Ru24.net — живые новости в живом эфире! Быстрый поиск от Ru24.net — это не только возможность первым узнать, но и преимущество сообщить срочные новости мгновенно на любом языке мира и быть услышанным тут же. В любую минуту Вы можете добавить свою новость - здесь.
Новости от наших партнёров в Вашем городе

Ria.city

Руководитель Гидрометцентра Вильфанд: самые холодные дни зимы в Москве будут теплыми

"Монако" Александра Головина сыграл вничью с "Марселем"

Новобранцы Преображенского полка приняли присягу в Музее Победы

Голос лимитрофа: зачем Эстония подняла тему с Финским заливом

Музыкальные новости

Эксперт Михаил Александров: МИД РФ упрекнул Армению в нелояльности, забыв о своих собственных обязательствах

Вторая супруга создателя «Ералаша» Анна Грачевская высмеяла свою худобу

Mash: у певца Валерия Меладзе массово отменяют концерты в городах России

Белорусская теннисистка Соболенко стала победительницей Australian Open

Новости России

Новобранцы Преображенского полка приняли присягу в Музее Победы

Вильфанд рассказал, чего ждать москвичам от самых холодных дней

Застройщики Москвы ищут новые территории для премиального жилья

В Клину установят дополнительные баки для раздельного сбора мусора в 2023 году

Экология в России и мире

Чем согреться зимой?

Михаил Александров: Последний брифинг Марии Захаровой стал квинтэссенцией проазербайджанской пропаганды

Сотрудники «Маринс Парк Отель Екатеринбург» посетили Храм-на-Крови

Три причины, почему надо ехать на курорты Краснодарского края именно зимой

Спорт в России и мире

Тарпищев назвал финалистку Australian Open Рыбакину гордостью России

Австралийская полиция отпустила сербских фанатов, задержанных после акции в поддержку РФ

Гвардиола не жалеет, что продал Зинченко и Жезуса в "Арсенал"

Александр Лукашенко отпраздновал победу Арины Соболенко на Australian Open

Moscow.media

Портрет оператора Службы 112 Москвы

За распространение недостоверной информации жительница Марий Эл получила штраф и обязательные работы

Маленький абориген

За два месяца действия акции было передано в лизинг более 430 единиц сельхозтехникиТоп новостей на этот час

Rss.plus


Голос лимитрофа: зачем Эстония подняла тему с Финским заливом

От XVI века до 2222 года. Каким был первый булгаковский вариант "Ивана Васильевича"

Косачев: не надо ожидать улучшения отношений Москвы и Праги после выборов президента Чехии

Новобранцы Преображенского полка приняли присягу в Музее Победы