Добавить новость
6 июля 2020 года

Новости сегодня

Спортивные новости от Sportsweek.org
Добавь свою новость бесплатно - здесь

Новости от Russia24.pro

Russia24.pro Каталог

Первые новости сегодня

Poengdeling da Pellegrino strålte

Det ble en underholdende affære da Strømsgodset og Kristiansund delte poengene. Amahl Pellegrino var igjen strålende. Читать дальше...

Топ новостей последнего часа


Все новости

Июль
2020
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Новые комментарии

NRK.no 

Persondata lå lett tilgjengelig

Biblioteksystemet er brukt i hele landet, men siden januar 2019 har blant annet navn, adresse, telefonnummer og personnummer til lånere vært tilgjengelig med kun enkle tekniske grep. Det var studenter ved NTNU som avslørte sikkerhetshullet.

NRK.no 

Varslar mykje snø i fjella

Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel for snøbyger i fjella på Vestlandet og i Sør-Noreg. Snøfaren aukar frå måndag kveld og held fram til onsdag. Det er størst fare for snø over 800 meter. Bilistar blir oppmoda til å rekne god tid.

NRK.no 

Må betale 90 000 etter fyllekjøring

En mann fra Hadsel i Nordland må betale 90 000 kroner etter å ha kjørt med en promille på 2,17 i fjor sommer, skriver vol.no. Under kjøringen traff han en annen bil. Han fikk også 30 dager betinget fengsel, og mister retten til å kjøre bil i to år.

NRK.no 

Kraftig vind i Sør-Norge

Mandag er det meldt om mye vind i Sør-Norge. Hovedredningssentralen Sør-Norge ber folk om å sikre løse lettbåter og andre flytende farkoster. De minner også om fjellvettreglene for folk som skal ut på tur der det fortsatt ligger snø.

Verdens Gang 

«Alternative» valgobservatører på Krim

Valgobservatørene på Krimhalvøya var nok en gang rekruttert fra prorussiske miljøer i Europa. Flere tilhørte høyreradikale og høyreekstreme miljøer.

NRK.no 

Oppgang på Oslo Børs

Hovedindeksen på Oslo Børs steg til 810,46 poeng etter åpning mandag. Det er en oppgang på 1,10 prosent. Børsen startet med oppgang jevnt over. Blant annet steg energisektoren med 1,87 prosent, og sjømat og shipping steg med 0,91 og 0,72 prosent.

TV 2 Norge 

Mener Norge var dårlig forberedt

Mer enn annenhver nordmann mener Norge var dårlig beredt til å håndtere en pandemi som korona. Bare én av tre mener Norge var godt nok forberedt.

Verdens Gang 

Rasisme-sak i Elverum har vekket oppsikt: Dette sier familiene

ELVERUM (VG) Historien om den norsk-somaliske familien Bulhan som føler seg utsatt for rasistiske angrep fra en annen familie i Elverum, har skapt stor blest den siste uken. VG har møtt begge familiene, som har svært sprikende forklaringer på hva som skal ha skjedd.

NRK.no 

Trolig ny fransk regjering mandag

Frankrikes ferske statsminister Jean Castex forventes å presentere sin nye regjering mandag. Castex ble utnevnt av president Emmanuel Macron fredag, noen timer etter at det ble klart at Edouard Philippes tid som regjeringssjef var over.

NRK.no 

Xi Jinping-kritiker pågrepet i Kina

Jusprofessor, Xu Zhangrun, som har kritisert president Xi Jinpings håndtering av koronaviruset i flere publikasjoner, er pågrepet av kinesiske myndigheter mandag, melder AFP. Zhangrun skal ha blitt pågrepet i sitt hjem i Beijing, ifølge nyhetsbyrået.NRK.no 

Louvre gjenåpnes delvis

Verdens mest besøkte museum, Louvre i Paris, åpner igjen mandag, melder AFP. Museet har vært stengt i nesten fire måneder på grunn av koronaviruset, og åpner foreløpig kun en tredjedel av museet, ifølge nyhetsbyrået.

Знакомства и общение в Вашем городе

Реальные знакомства и общение (по интересам, в вашем городе)Новости России сегодня

Недвижимость и автомобили (анонсы, новости, обзоры)

Новости 24/7 DirectAdvert - доход для вашего сайтаТоп новостей на этот час