Добавить новость

Суточные заражения ковидом в Петербурге перешагнули порог в 250 человек

Прокуратура обжаловала приговор фигурантам дела «Нового величия»

Дочь актера Владимира Конкина похоронили в Москве — видео

Алексей Кузьмин: Отказывать в обслуживании посетителям без масок — правильно

29 сентября 2020 года
Новости сегодняСпортивные новости от Sportsweek.org
Добавь свою новость бесплатно - здесь

Новости от Russia24.pro

Russia24.pro Каталог
Новости спорта


Первые новости сегодня

Hevder Glimt får 56 mill. for Hauge

Ifølge italienske nettsteder betaler Milan rundt 56 millioner norske kroner for Bodø/Glimts Jens Petter Hauge (20), melder NTB. Читать дальше...

Топ новостей последнего часа


Все новости

Новые комментарии

NRK.no 

 – Ville sette fyr på Charlie Hebdo

Franske aktor Jean-Francois Ricard sier at mannen som skadet to personer med kniv utenfor de tidligere lokalene til magasinet Charlie Hebdo, ønsket å sette fyr på lokalene. Ifølge aktor visste ikke mannen at magasinet hadde flyttet, melder Reuters.

NRK.no 

Kaller inn busstreik-partene

Riksmekleren har innkalt partene i busstreiken til møte onsdag. Busstreiken har vart i over en uke, uten noe kontakt mellom partene. Rundt 8500 bussjåfører er for tiden i streik.

NRK.no 

Oppretter ny teststasjon i Bergen

Byrådet i Bergen har vedtatt å opprette en ny koronateststasjon for gående på Festplassen i Bergen. Det opplyser helsebyråd Beate Husa (KrF) på en pressekonferanse. Stasjonen vil være i drift så lenge det anses som nødvendig.

NRK.no 

Utskrevet etter arbeidsulykke

Mannen som var involvert i arbeidsulykken på Buheii vindpark i Kvinesdal i går kveld, ble skrevet ut av sykehuset i dag. Det skriver politiet. En mann satt fastklemt i en bil etter et sprengningsuhell i går. Politiet etterforsker uhellet videre.

NRK.no 

24 koronapasienter i Norge

Tirsdag er 24 pasienter innlagt ved norske sykehus med covid-19, tre flere enn mandag, ifølge Helsedirektoratets tall. Én pasient får behandling med respirator. Sist gang noen ble behandlet i respirator for korona i Norge, var 7. september.

NRK.no 

Ti nye dødsfall i Sverige

Ti personer er registrert døde i forbindelse med koronaviruset i Sverige siden fredag, ifølge Folkhälsomyndigheten. Til nå har 5890 personer dødd av viruset i landet, og 92.466 er registrert smittet under pandemien.

NRK.no 

Opphever koronaforskrift i Bergen

I løpet av det siste døgnet har det blitt registrert seks nye smittede av koronaviruset. Kommunen opphever den lokale koronaforskiften fra midnatt. Fra onsdag endres forbudet om private samlinger i Bergen fra 10 til 20 personer, opplyser kommunen.

NRK.no 

Ingebrigtsten dropper VM

Jakob Ingebrigtsen stiller ikke i VM i halvmaraton i polske Gdyna 17. oktober. Det gjør heller ingen andre norske utøvere, bekrefter sportssjef Erlend Slokvik i Norges Friidrettsforbund overfor NRK.

NRK.no 

Direktefly til Kina fra SAS igjen

Direkteflygninger fra SAS mellom Skandinavia og Kina er åpnet igjen tirsdag, etter å ha vært stengt siden 31. januar. Myndighetene i Kina har gjenåpnet ruten fra København til Shanghai for ukentlige flygninger, skriver SAS i en pressemelding.

NRK.no 

Bergen får skryt av FHI

FHI mener Bergen har håndtert smitteutbruddet i Bergen på en god måte. Byrådet i Bergen har varslet at de tirsdag vil komme med ny informasjon om de lokale smitteverntiltakene i byen. Se dagens pressekonferanse direkte her.

NRK.no 

24 koronasmitta pasientar innlagde

Helsedirektoratet melder tysdag at 24 personar er innlagde med påvist koronasmitte på norske sjukehus. Dette er tre fleire enn måndag. For fyrste gong sidan 7. september får ein person respiratorbehandling, syner den daglege oppdateringa.

NRK.no 

Salatfabrikk i Lier gjenåpnes

Bamas salatfabrikk i Lier har vært stengt etter at 15 ansatte fikk påvist koronavirus. Onsdag gjenåpnes fabrikken, opplyser Bama til Nationen. Ansatte som kommer tilbake i jobb skal ha negativ test og være ferdige med karantenen på ti dager.

NRK.no 

Mogleg å kjøpe SAS-aksjar att

Det er mogleg å kjøpe SAS-aksjar att, står det i ei børsmelding tysdag. Ein kraftig oppgang i SAS blei undersøkt av Oslo Børs tysdag morgon, då aksjen steig kraftig både på den svenske og norske børsen.

NRK.no 

8,8 millioner til larveprosjekt

Insektlarveprodusenten Ecoprot i Meløy får tildelt 8,8 millioner kroner fra regjeringen og Forskningsrådet, skriver Kulingen. Pengene vil gå til å forske på bruk av restavfall fra larveproduksjon til jordforbedring. Les mer om larveprosjektet her.NRK.no 

Vil sende romfartøy til månen

De forente arabiske emirater planlegger å sende et ubemannet romfartøy til månen. Fartøyet skal frakte et fjernstyrt kjøretøy som skal gjøre undersøkelser i et område som ikke tidligere er blitt utforsket av mennesker.

Знакомства и общение в Вашем городе

Реальные знакомства и общение (по интересам, в вашем городе)Новости России сегодня

Недвижимость и автомобили (анонсы, новости, обзоры)

Новости 24/7 DirectAdvert - доход для вашего сайта
Топ новостей на этот час