Добавить новость
19 апреля 2021 года
Губернаторы России
Новости сегодня

Новости от TheMoneytizer


Новости от Russia24.pro

Russia24.pro Каталог


Знакомства онлайн

Первые новости сегодня

Nytt NM-gull til Stjernesund

Thea Louise Stjernesund (24) tok søndag morgen sitt andre NM-gull på tre dager da hun vant slalåm-rennet på Oppdal. Читать дальше...

Топ новостей последнего часаВсе новости

Апрель
2021
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Новые комментарии

TV 2 Norge 

Tre personer skutt og drept

En 41 år gammel mann er etterlyst etter en skyteepisode i Austin i Texas søndag der tre personer ble drept.

TV 2 Norge 

På dette feltet knuses Biden av Trump

Denne helgen var Joe Biden hjemme i Wilmington og benyttet anledningen til å gjøre noe han ikke gjort siden han tiltrådte som president.

NRK.no 

Fallende smitte på Romerike

Smittetallene på Romerike har gått betraktelig ned den siste uka. Søndag kveld meldte kommunene på Romerike om 25 nye tilfeller, skriver Romerikes Blad. I forrige uke ble det registrert totalt 799 positive prøver, mot 433 nye tilfeller denne uka.

NRK.no 

Karantenefritt Australia – NZ

New Zealand og Australia åpner for karantenefri reise mellom de to landene for første gang på over et år. Fra mandag kan australiere reise til New Zealand uten karantene, og newzealendere kan også komme tilbake fra Australia uten karantene.

NRK.no 

En skadd i ATV-ulylkke i Sunnfjord

En person er fløyet til sykehus i luftambulanse etter en ulykke med en firhjuling i Sunnfjord. Årsaken til velten og skadeomfanget er ikke kjent. Politiet er på ulykkesstedet for å gjøre undersøkelser og avhøre vitner, melder Vest politidistrikt.

NRK.no 

3 av 10 Ap-velgere vil ikke ha SV

I en ny meningsmåling svarer 31 prosent av Arbeiderpartiets velgere at de foretrekker en regjering uten SV, med kun Ap og Sp. 53 prosent vil ha en trepartiregjering slik som Ap-ledelsen ønsker, skriver Aftenposten

NRK.no 

Blinken om Afghanistan-retrett

USAs utenriksminister Antony Blinken forsvarte søndag beslutningen om å trekke USA militært fra Afghanistan. Til TV-kanalen ABC sa Blinken at terrortrusselen nå kommer fra andre steder, og at USA må konsentrere seg om trusler som Kina og pandemien.

NRK.no 

Koptisk kristen drept av IS i Egypt

En IS-tilknyttet gruppe sier den står bak drapet på en koptisk kristen mann og to andre menn i Sinai i Egypt. Likvideringen av den 62 år gamle mannen ble vist på en 13 minutter lang video som gruppa sendte ut.

NRK.no 

Uefa: Superliga et kynisk prosjekt

Den europeiske fotballorganisasjonen Uefa kaller opprettelsen av en Superliga for et kynisk prosjekt. – Superligaen er «basert på egne interesser for noen få klubber i en tid hvor samfunnet sårt trenger solidaritet», skriver Uefa i en pressemelding.

NRK.no 

– Døden for fotballen vi er glad i

NRKs fotballekspert, Carl-Erik Torp, er ikke begeistret for den nye Superligaen i fotball. – Jeg blir jo lei meg når de alt har skrevet under avtaler og lagt planer. Det er litt på vei mot døden for den fotballen vi har vært glad i, sier han.

NRK.no 

Vil også ha Superliga for kvinner

Klubbene som står bak den nye europeiske Superligaen opplyser at de også vil starte en ny superliga for kvinnefotball. Klubbene ser for seg at superligakampene skal gå i midtuka og komme i tillegg til vanlig ligafotball.

NRK.no 

Fifa misfornøyd med ny Superliga

Den internasjonale fotballorganisasjonen Fifa sier i en uttalelse at den er misfornøyd med etableringen av en ny europeisk superliga. Fifa mener etableringen bryter med solidariteten i fotballen og ikke respekterer omforente prinsipper.

NRK.no 

Kraftig smitteøkning i Ontario

I provinsen Ontario i Canada er smitteøkningen kraftig og helsevesenet overbelastet. Statsminister Justin Trudeau sier at ytstyr og helsepersonell fra andre provinser blir sendt til Toronto-området der situasjonen er mest kritisk.

NRK.no 

Ikke klar vinner i Kapp Verde-valg

Ingen av de to tradisjonelle partiene har vunnet valget søndag i øystaten Kapp Verde. Dermed får fire mindre partier innflytelse. Statsminister Ulisses Correia e Silva er optimist og håper han kan danne ny regjering.

NRK.no 

Tre skutt og drept i Texas

I Austin i Texas er en 41-årig mann etterlyst etter at tre mennesker ble skutt og drept søndag. Austins politisjef Joseph Chacon sier at mannen er antatt væpnet og farlig, og han ber folk i området holde seg innendørs.

NRK.no 

Bil i sjøen i Ryfylke

En bil havnet i sjøen ved Ognakalvsundet i Bokn i Rogaland sent søndag kveld. Sjåføren klarte selv å komme seg på land. Vegtrafikksentralen vest opplyser at det er manuell dirigering av trafikken på E39 ved Kårstø i Tysvær etter ulykken.

NRK.no 

366 nye koronasmittet i Norge

Det siste døgnet er det registrert 366 nye koronatilfeller i Norge. Det er 189 færre enn snittet de siste sju dagene og 340 færre enn tilsvarende snitt for en uke siden. De siste sju dagene er det registrert ialt 3889 nye smittetilfeller, noe som viser en synkende trend. Søndag var 209 koronapasienter innlagt på sykehus, elleve færre enn dagen før. I alt 1.025.429 personer har fått første dose av koronavaksinen, og 299.631 personer har fått andre dose.

NRK.no 

12 toppklubber starter ny superliga

Tolv av de største fotballklubbene i Europa trosser den europeiske fotballorganisasjonen UEFA og danner en ny utbryterliga som de kaller Superligaen. UEFA truer med å utestenge klubbene fra internasjonale turneringer og nasjonale ligaer.

TV 2 Norge 

Tolv klubber bekrefter superliga

Søndag kveld bekrefter tolv av de største europeiske fotballklubbene at de går sammen og vil starte en eksklusiv superliga.

Verdens Gang 

Les dagens VG her!

Klarer du ikke å løfte skulderen og får aldri fri fra smertene? Vond skulder er en av de største årsakene til sykefravær i Norge. Her er ekspertenes beste skulderråd.Dagbladet  

- I akutt mangel

Regjeringen i India har blitt nødt til å gripe inn og iverksette flere tiltak for å kunne hjelpe sykehusene.

NRK.no 

– Europa må advare Tyrkia: Sett ham fri

Selahattin Demirtaş er Tyrkias mest kjente politiske fange. Kona krever at Erdoğan setter ham fri fra fengsel. Med på laget har hun EU og Europarådet. Men hjelper det?

Новости 24/7 DirectAdvert - доход для вашего сайта


Частные объявления в Вашем городе, в Вашем регионе и в РоссииRu24.net — ежеминутные новости с ежедневным архивом. Только у нас — все главные новости дня без политической цензуры. "123 Новости" — абсолютно все точки зрения, трезвая аналитика, цивилизованные споры и обсуждения без взаимных обвинений и оскорблений. Помните, что не у всех точка зрения совпадает с Вашей. Уважайте мнение других, даже если Вы отстаиваете свой взгляд и свою позицию. Ru24.net — облегчённая версия старейшего обозревателя новостей 123ru.net. Мы не навязываем Вам своё видение, мы даём Вам срез событий дня без цензуры и без купюр. Новости, какие они есть —онлайн с поминутным архивом по всем городам и регионам России, Украины, Белоруссии и Абхазии. Ru24.net — живые новости в живом эфире! Быстрый поиск от Ru24.net — это не только возможность первым узнать, но и преимущество сообщить срочные новости мгновенно на любом языке мира и быть услышанным тут же. В любую минуту Вы можете добавить свою новость - здесь.


Новости от наших партнёров в Вашем городе

Топ новостей на этот час

Russian.city