Добавить новость


World News in Greek


Новости сегодня

Новости от TheMoneytizer

Με αυτόν τον τρόπο ο Αντονέλι θα γίνει σήμερα πρωταθλητής στη Formula1

Ta Nea 
Mια ανάσα ή καλύτερα μια γκαζιά χωρίζει τον Κίμι Αντονέλι από το πρώτο του στέμμα. Ο Ιταλός πιλότος της Mercedes, που πέρσι, μπήκε με διστακτικότητα στο κόκπιτ του Χάμιλτον και φέτος μεταμορφώθηκε σε πρίγκιπα της ταχύτητας, έχτισε από την αρχή της σεζόν, μια ασφαλή βαθμολογική διαφορά από τον ομόσταβλο του και τους υπόλοιπους πιλότους, στρώνοντας το δικό του, κόκκινο χαλί που τον οδηγεί στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Και πως θα γίνει αυτό πολύ σύντομα; Ο Αντονέλι κατάφερε να φύγει από το γκραν πρι στη Σιγκαπούρης με μεγάλο βαθμολογικό προβάδισμα, έχοντας την πρώτη ευκαιρία να «κλειδώσει» μαθηματικά τον παγκόσμιο τίτλο του 2026. Ο Ιταλός έχει 340 βαθμούς, 102 περισσότερους από τον Τζορτζ Ράσελ, ενώ ακολουθούν οι Λιούις Χάμιλτον με 229 και ο Μαξ Φερστάπεν με 221.

Ασταμάτητος ο Κίμι Αντονέλι, αρχίζει και ξεφεύγει στη βαθμολογία της Formula 1

Για να κοιμάται ήσυχος, ότι δεν απειλείται από κανέναν, ο Αντονέλι θα πρέπει στις ΗΠΑ στο Τέξας, σήμερα το βράδυ – και ενώ απομένουν άλλοι πέντε αγώνες – να έχει διαφορά τουλάχιστον 126 βαθμών, από οποίον οδηγό έχει ελπίδες να τον φθάσει. Το χρονικό περιθώριο είναι, σαφώς,  μικρό και απαιτεί συνδυαστικές ατυχίες και ταυτόχρονες επιτυχίες των άλλων πιλότων.
Αν όλα πάνε καλά, στην Αμερική ο Αντονέλι θα γίνει ο νεότερος παγκόσμιος πρωταθλητής στην ιστορία της Formula 1, καταρρίπτοντας το ρεκόρ του Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος είχε στεφθεί πρωταθλητής σε ηλικία 23 ετών και 134 ημερών, πριν 16 χρόνια, το 2010.
Προς το παρόν ο ίδιος κρατάει χαμηλά την μπάλα και δείχνει να μην το έχει πιστέψει: « Μπορώ όντως να το πάρω;» αναρωτήθηκε με έκπληξη στον τελευταίο αγώνα ο νεαρός πιλότος όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους.
Ο νεαρός, 20χρονος οδηγός από την Μπολόνια της Ιταλίας, εντάχθηκε πέρσι, στην ομάδα της Mercedes, μετά την αποχώρηση του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, Λιούις Χάμιλτον. Προηγήθηκε μια ξέφρενη πορεία στα καρτ, τη Φόρμουλα 2 και χωρίς να το καταλάβει βρέθηκε δίπλα στα είδωλα της Formula1, που κάποτε έβλεπε με δέος από την τηλεόραση.

Читайте на сайте


Smi24.net — ежеминутные новости с ежедневным архивом. Только у нас — все главные новости дня без политической цензуры. Абсолютно все точки зрения, трезвая аналитика, цивилизованные споры и обсуждения без взаимных обвинений и оскорблений. Помните, что не у всех точка зрения совпадает с Вашей. Уважайте мнение других, даже если Вы отстаиваете свой взгляд и свою позицию. Мы не навязываем Вам своё видение, мы даём Вам срез событий дня без цензуры и без купюр. Новости, какие они есть —онлайн с поминутным архивом по всем городам и регионам России, Украины, Белоруссии и Абхазии. Smi24.net — живые новости в живом эфире! Быстрый поиск от Smi24.net — это не только возможность первым узнать, но и преимущество сообщить срочные новости мгновенно на любом языке мира и быть услышанным тут же. В любую минуту Вы можете добавить свою новость - здесь.


Новости от наших партнёров в Вашем городе

Ria.city
Музыкальные новости
Новости России
Экология в России и мире
Спорт в России и мире
Moscow.media










Топ новостей на этот час

Rss.plus