Добавить новость


World News in Greek


Новости сегодня

Новости от TheMoneytizer

Γιώργος Μαζωνάκης: Νέος κύκλος καταθέσεων, στην Ευελπίδων η 28χρονη γραμματέας του ιατρείου

Ta Nea 

Φως στις συνθήκες θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη μέσα από τις καταθέσεις όλων των προσώπων εκείνων που με οποιονδήποτε τρόπο και οποιονδήποτε ρόλο βρέθηκαν στο ιατρείο της οδού Καρνεάδου στο Κολωνάκι επιχειρεί να ρίξει ο ανακριτής ο οποίος συνεχίζει την έρευνα.

Σήμερα στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων βρέθηκε η 28χρονη γραμματέας η οποία έχει εξεταστεί και στο στάδιο της προανάκρισης ,αλλά η μαρτυρία της κρίθηκε αναγκαία και για την εξέλιξη της ανακριτικής διαδικασίας.

Διαβάστε επίσης: «Ο πελάτης μου είπε όλα όσα γνώριζε στον ανακριτή» – Τι αποκάλυψε η δικηγόρος του υπνοθεραπευτή στο MEGA

Σύμφωνα με πληροφορίες η συγκεκριμένη μάρτυρας κλήθηκε να καταθέσει μετά από αίτημα της υπεράσπισης των δύο προφυλακισμένων γιατρών.

Κατά την υπεράσπιση η γραμματέας αναμένεται να υποστηρίξει ότι την ώρα που ο Γιώργος Μαζωνάκης βρισκόταν στο ιατρείο γύρω στις 15:30 ήρθε ο ασθενής του 58χρονου γιατρού, ο οποίος είχε ξαπλώσει και κοιμόταν στον καναπέ.

Μέχρι τις 16:10 ο γιατρός ήταν μαζί με τον ασθενή και προέβη σε συνταγογράφηση εξετάσεων, που όπως φαίνεται από το έγγραφο που έχει προσκομίσει ο γιατρός στην ανάκριση πραγματοποιήθηκε στις 16:06.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο της ανάκρισης θα κληθούν να καταθέσουν και οι υπόλοιπες υπάλληλοι του ιατρείου, καθώς έχουν εντοπιστεί αντιφάσεις σε όσα έχουν υποστηρίξει προανακριτικά.

Η Τέλος σε ό,τι αφορά τις επόμενες κινήσεις των γιατρών που παραμένουν προφυλακισμένοι στις φυλακές του Κορυδαλλού ,υπεράσπιση έχει τη δυνατότητα μέχρι την Παρασκευή να προσφύγει στο συμβούλιο πλημμελειοδικών κατά των ενταλμάτων προσωρινής κράτησης, όπως εξάλλου είχε προαναγγελθεί με δελτίο τύπου λίγες μέρες μετά την απόφαση της δικαιοσύνης.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται το ενδεχόμενο σε αυτό το στάδιο να προσφ;yγει μόνο ο 58χρονος και να ζητήσει απευθείας από τον ανακριτή την αποφυλάκισή του και να τεθεί σε κατ´οίκον περιορισμό με «βραχιολάκι».

Читайте на сайте


Smi24.net — ежеминутные новости с ежедневным архивом. Только у нас — все главные новости дня без политической цензуры. Абсолютно все точки зрения, трезвая аналитика, цивилизованные споры и обсуждения без взаимных обвинений и оскорблений. Помните, что не у всех точка зрения совпадает с Вашей. Уважайте мнение других, даже если Вы отстаиваете свой взгляд и свою позицию. Мы не навязываем Вам своё видение, мы даём Вам срез событий дня без цензуры и без купюр. Новости, какие они есть —онлайн с поминутным архивом по всем городам и регионам России, Украины, Белоруссии и Абхазии. Smi24.net — живые новости в живом эфире! Быстрый поиск от Smi24.net — это не только возможность первым узнать, но и преимущество сообщить срочные новости мгновенно на любом языке мира и быть услышанным тут же. В любую минуту Вы можете добавить свою новость - здесь.




Новости от наших партнёров в Вашем городе

Ria.city
Музыкальные новости
Новости России
Экология в России и мире
Спорт в России и мире
Moscow.media










Топ новостей на этот час

Rss.plus