Добавить новость


World News in Greek


Новости сегодня

Новости от TheMoneytizer

Γρηγορίου: «Να βρούμε… ξανά την ταυτότητά μας – Τώρα μετρούν οι νίκες»

Ta Nea 

Στη σημασία που έχουν οι βαθμοί στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο της σεζόν στάθηκε για ακόμη μία φορά ο Μιχάλης Γρηγορίου, μετά τη νίκη του Άρη απέναντι στον ΟΦΗ.

Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» γνωρίζει πως η ομάδα βρίσκεται ακόμη σε διαδικασία αγωνιστικής προσαρμογής, ιδιαίτερα από τη στιγμή που το ρόστερ έχει αρκετά νέα πρόσωπα. Για τον λόγο αυτό, όπως εξήγησε, οι νίκες αποτελούν σημαντικό εφόδιο μέχρι να υπάρξει μεγαλύτερη συνοχή και να αποκτήσει ξανά η ομάδα την αγωνιστική της ταυτότητα.

«Ηταν μία πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Το ζητούμενο με τόσα νέα πρόσωπα και αξιόλογους ποδοσφαιριστές, είναι οι νίκες μέχρι να δουλέψουμε όλοι μαζί και να ξαναβρούμε στο βαθμό που θέλω, την ταυτότητά μας. Και παράλληλα φυσικά να παίρνουν αγωνιστικά λεπτά τα παιδιά. Τους αξίζουν συγχαρητήρια. Μπήκαμε καλά στο ματς, κλέψαμε ψηλά τη μπάλα και προηγηθήκαμε», σχολίασε αρχικά και προσέθεσε ότι, «πέραν της φάσης του Νους, δεν κινδυνέψαμε.

Δημιουργήσαμε κάποιες προϋποθέσεις αλλά δίχως την ένταση που θέλω. Δικαιολογημένο βέβαια. Δεν είναι εύκολο για παιδιά όπως ο Μανού και ο Ρίτσαρντς. Προσπαθήσαμε να μην κινδυνέψουμε και παράλληλα να βρούμε πράγματα στο τρανζίσιον απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του ΟΦΗ. Συγχαρητήρια κιόλας για αυτό που κατάφερε πριν λίγες μέρες με την είσοδό του στο Europa League.

Στο δεύτερο μέρος φρεσκάραμε την μεσοεποθετική μας γραμμή, Πετύχαμε ένα εξαιρετικό γκολ με τον Κουαμέ. Πάλι δεν κινδυνέψαμε. Βρήκαμε γκολ, το πέναλτι και ακόμα 2-3 φάσεις για να διευρύνουμε το σκορ.

Ευελπιστώ ότι παιχνίδι με παιχνίδι ο κόσμος θα είναι περισσότερος. Μακάρι να το καταφέρουμε. Και βέβαια συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νέα νίκη. Πλέον έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας, απέναντι στην πρωταθλήτρια ομάδα της περσινής σεζόν»

Στη συνέχεια, ο Μιχάλης Γρηγορίου αναφέρθηκε και στην κατάσταση του Φαμπιάνο, ο οποίος αποχώρησε από το παιχνίδι. Ο τεχνικός του Αρη εμφανίστηκε καθησυχαστικός, εξηγώντας πως πρόκειται για χτύπημα και πως η κατάσταση του ποδοσφαιριστή θα ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες 48 ώρες.

«δεν νομίζω ότι είναι κάτι σοβαρό, επειδή είναι χτύπημα. Δεν γύρισε το γόνατο. Άρα στο επόμενο 48ωρο θα έχουμε εικόνα».

Читайте на сайте


Smi24.net — ежеминутные новости с ежедневным архивом. Только у нас — все главные новости дня без политической цензуры. Абсолютно все точки зрения, трезвая аналитика, цивилизованные споры и обсуждения без взаимных обвинений и оскорблений. Помните, что не у всех точка зрения совпадает с Вашей. Уважайте мнение других, даже если Вы отстаиваете свой взгляд и свою позицию. Мы не навязываем Вам своё видение, мы даём Вам срез событий дня без цензуры и без купюр. Новости, какие они есть —онлайн с поминутным архивом по всем городам и регионам России, Украины, Белоруссии и Абхазии. Smi24.net — живые новости в живом эфире! Быстрый поиск от Smi24.net — это не только возможность первым узнать, но и преимущество сообщить срочные новости мгновенно на любом языке мира и быть услышанным тут же. В любую минуту Вы можете добавить свою новость - здесь.




Новости от наших партнёров в Вашем городе

Ria.city
Музыкальные новости
Новости России
Экология в России и мире
Спорт в России и мире
Moscow.media










Топ новостей на этот час

Rss.plus