Добавить новость
World News in Greek


Новости сегодня

Новости от TheMoneytizer

Αυγουστιάτικo μπουρίνι και χαλαζόπτωση έπληξαν το λεκανοπέδιο των Ιωαννίνων

Ta Nea 

Ένα ακόμη αυγουστιάτικο απόγευμα με έντονη αστάθεια πέρασε στην Ήπειρο την Δευτέρα (17/8), με τοπικές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις να εκδηλώνονται τόσο στο λεκανοπέδιο Ιωαννίνων, όσο και σε ορεινές περιοχές.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr, για ακόμη μία φορά η οδός Βογιάννου στη συμβολή της με τον Μεγάλο Δακτύλιο των Ιωαννίνων μετατράπηκε σε λίμνη, μετά την απογευματινή μπόρα. Η έντονη βροχόπτωση ήταν αρκετή για να αναδειχθεί ξανά ένα πρόβλημα που πλέον τείνει να αποκτήσει μόνιμα χαρακτηριστικά, καθώς το συγκεκριμένο σημείο αντιμετωπίζει επανειλημμένα προβλήματα με τη συγκέντρωση νερών.

@epiruspost Με την απογευματινή μπόρα πλημμύρισε και πάλι η Βογιάννου #ioannina #Epiruspost #Epirus #ηπειρος #ιωαννινα ♬ πρωτότυπος ήχος – Epiruspost

Τα νερά που συσσωρεύτηκαν στο οδόστρωμα, δημιούργησαν προβλήματα στην κυκλοφορία, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση της Αστυνομίας. Δύναμη της ΕΛ.ΑΣ. έσπευσε στο σημείο και προχώρησε στον αποκλεισμό του δρόμου, προκειμένου να αποτραπεί η διέλευση οχημάτων μέχρι να υποχωρήσουν τα νερά. Παράλληλα, ενημερώθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία για την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί.

Την ίδια ώρα, πρόσκαιρη καταιγίδα και χαλαζόπτωση έπληξε και άλλες περιοχές των Ιωαννίνων, όπως τους Αμπελόκηπους και τους Γεωργάνους, όπως φαίνεται σε βίντεο και φωτοιγραφίες που ανήρτησαν κάτοικοι των περιοχών αυτών.

Συνεχίζεται η αστάθεια μέχρι την Πέμπτη

Η αστάθεια στην Ήπειρο θα διατηρηθεί και την Τρίτη, με το βασικό χαρακτηριστικό του καιρού να είναι οι τοπικές απογευματινές μπόρες και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα έχουν κατά τόπους έντονο χαρακτήρα, ενώ δεν αποκλείεται να συνοδεύονται και από χαλαζοπτώσεις.

Από την Τετάρτη η εικόνα του καιρού αρχίζει να αλλάζει. Οι άνεμοι θα εξασθενήσουν σημαντικά, ενώ οι τοπικές μπόρες θα περιοριστούν στα ηπειρωτικά και θα εκδηλώνονται κυρίως κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Την ίδια ώρα, η θερμοκρασία θα ακολουθήσει ανοδική πορεία φθάνοντας την Τρίτη στην Ήπειρο από 17 έως 31-32 βαθμούς.

Читайте на сайте


Smi24.net — ежеминутные новости с ежедневным архивом. Только у нас — все главные новости дня без политической цензуры. Абсолютно все точки зрения, трезвая аналитика, цивилизованные споры и обсуждения без взаимных обвинений и оскорблений. Помните, что не у всех точка зрения совпадает с Вашей. Уважайте мнение других, даже если Вы отстаиваете свой взгляд и свою позицию. Мы не навязываем Вам своё видение, мы даём Вам срез событий дня без цензуры и без купюр. Новости, какие они есть —онлайн с поминутным архивом по всем городам и регионам России, Украины, Белоруссии и Абхазии. Smi24.net — живые новости в живом эфире! Быстрый поиск от Smi24.net — это не только возможность первым узнать, но и преимущество сообщить срочные новости мгновенно на любом языке мира и быть услышанным тут же. В любую минуту Вы можете добавить свою новость - здесь.




Новости от наших партнёров в Вашем городе

Ria.city
Музыкальные новости
Новости России
Экология в России и мире
Спорт в России и мире
Moscow.media










Топ новостей на этот час

Rss.plus