Добавить новость
World News in Greek


Новости сегодня

Новости от TheMoneytizer

Διπλό φονικό στην Αιγιάλεια: «Ίσως μου έδωσαν κάτι να πιω και δεν άκουσα τίποτα» – Τι είπε ο 65χρονος στην απολογία του

Ta Nea 

Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την πολύωρη απολογία του ενώπιον της ανακρίτριας Αιγίου, ο 65χρονος Ιταλός που κατηγορείται για τη δολοφονία μάνας και γιου στον Λόγγο.

Για ώρες προσπάθησε να αντικρούσει το κατηγορητήριο. Δήλωσε αθώος, υποστήριξε ότι δεν άκουσε τίποτα, ότι την ώρα που η 54χρονη Μαρία και ο 26χρονος Ολύμπιος δολοφονούνταν μέσα στο σπίτι τους, εκείνος κοιμόταν σε άλλο δωμάτιο.

Πιο συγκεκριμένα, ο 65χρονος Ιταλός σύντροφος της Μαρίας, στο απολογητικό του υπόμνημα – σύμφωνα με το MEGA – υποστήριξε ότι δεν υπήρξε κανένα οικονομικό κίνητρο. Επιμένει στην αθωότητά του και αρνείται οποιαδήποτε εμπλοκή στο φονικό.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το οικόπεδο που είχε απασχολήσει τις προηγούμενες ημέρες είχε πωληθεί περίπου έναν χρόνο πριν έναντι 15.000 ευρώ. Ο ίδιος σημείωσε πως πρόκειται για μικρό ποσό και φέρεται να πρόσθεσε ότι η γιαγιά του Ολύμπιου είχε δηλώσει εδώ και χρόνια πως το οικόπεδο και το σπίτι θα περνούσαν στον εγγονό της. Με αυτό το επιχείρημα επιχείρησε να αποδείξει ότι δεν υπήρχε λόγος – και ειδικά οικονομικός – για να σκοτώσει μητέρα και γιο.

Επιμένει στην αθωότητά του ο 65χρονος Ιταλός

Την ώρα που το Αίγιο θρηνεί την 54χρονη Μαρία και τον 26χρονο Ολύμπιο, οι συνήγοροι του κατηγορούμενου αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο ύπαρξης και άλλου προσώπου που ίσως συνδέεται με την οικογένεια και θα μπορούσε να σχετίζεται με τη δολοφονία. Όπως αναφέρουν, κάποιος θα μπορούσε να έχει εισέλθει από την πίσω πλευρά του σπιτιού, μέσω ενός παραθύρου.

Στο ερώτημα γιατί δεν άκουσε τίποτα τη στιγμή της επίθεσης – όταν ο Ολύμπιος δέχτηκε πυροβολισμό με φλόμπερ και έξι μαχαιριές, ενώ η Μαρία περισσότερες από είκοσι – ο Ιταλός φέρεται να απάντησε ότι πιθανόν να του είχαν δώσει κάτι να πιει, με αποτέλεσμα να πέσει σε βαθύ ύπνο και να μην αντιληφθεί τίποτα.

Ωστόσο, ανακριτής και εισαγγελέας δεν φαίνεται να πείστηκαν από τους ισχυρισμούς του, με αποτέλεσμα ο 65χρονος να κριθεί προφυλακιστέος.

Σε βαρύ κλίμα αποχαιρετούν στον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου, στον Λόγγο Αιγίου, την Μαρία (54 ετών) και τον γιο της Ολύμπιο (26 ετών), που δολοφονήθηκαν βάναυσα την περασμένη Τρίτη, μέσα στο σπίτι τους.

Η εξόδιος ακολουθία ξεκίνησε στις 11:30 το πρωί, με τις σορούς να βρίσκονται στο εσωτερικό του ναού. Συγγενείς των θυμάτων αδυνατούν μέχρι και σήμερα να πιστέψουν τι έχει συμβεί. «Έπεσα από τα σύννεφα, δεν το πίστευα» έλεγε συγγενής της δολοφονημένης Μαρίας, έξω από τον ναό. Ο ίδιος τονίζει ότι είχε την εντύπωση ότι τα πήγαινε καλά το ζευγάρι και όταν ερωτήθηκε για το τι μπορεί να συνέβη είπε ότι «αυτά τα μυστικά τα πήραν μαζί τους, είναι δράμα».

Читайте на сайте


Smi24.net — ежеминутные новости с ежедневным архивом. Только у нас — все главные новости дня без политической цензуры. Абсолютно все точки зрения, трезвая аналитика, цивилизованные споры и обсуждения без взаимных обвинений и оскорблений. Помните, что не у всех точка зрения совпадает с Вашей. Уважайте мнение других, даже если Вы отстаиваете свой взгляд и свою позицию. Мы не навязываем Вам своё видение, мы даём Вам срез событий дня без цензуры и без купюр. Новости, какие они есть —онлайн с поминутным архивом по всем городам и регионам России, Украины, Белоруссии и Абхазии. Smi24.net — живые новости в живом эфире! Быстрый поиск от Smi24.net — это не только возможность первым узнать, но и преимущество сообщить срочные новости мгновенно на любом языке мира и быть услышанным тут же. В любую минуту Вы можете добавить свою новость - здесь.




Новости от наших партнёров в Вашем городе

Ria.city
Музыкальные новости
Новости России
Экология в России и мире
Спорт в России и мире
Moscow.media










Топ новостей на этот час

Rss.plus