Αποτελέσματα United Group-NOVA στο 9μηνο: Βελτίωση αλλά με αστερίσκους
Προσωρινή ανάσα ρευστότητας έδωσε το deal για την εκποίηση σημαντικών περιουσιακών στοιχείων του ομίλου.
Προσωρινή ανάσα ρευστότητας έδωσε το deal για την εκποίηση σημαντικών περιουσιακών στοιχείων του ομίλου.
Ο ανταγωνισμός Παναμά- Σουέζ φέρνει εκπτώσεις προσέλκυσης.
Δεν σκοπεύει στην έξοδό του από το Χρηματιστήριο Αθηνών ο όμιλος Σαράντη παρά την απόκτηση ιδίων μετοχών από τους βασικούς του μετόχους σε ημερήσια βάση.
Νέοι ρόλοι στα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας, στη Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου ο Πολιτικός Σχεδιασμός
Το πολιτικό «θρίλερ» που εκτυλίχθηκε τις τελευταίες εβδομάδες γύρω από την αναθεωρημένη πρόταση νόμου για το Μεταναστευτικό δημιουργεί νέα δεδομένα και συσχετισμούς στο Παρίσι
Ολο το τελικό σχέδιο «πολεοδομική μεταρρύθμιση» – Τι θα προβλέπει η νομοθετική ρύθμιση
Η εικόνα που επιχειρήθηκε να παρουσιαστεί από την αντιπολίτευση στη συζήτηση του Προϋπολογισμού μού θύμισε τα σκοτεινά τηλεοπτικά σποτάκια του ΣΥΡΙΖΑ πριν τις πρώτες εθνικές εκλογές τον Μάιο. Μια Ελλάδα, δηλαδή, που δεν υπάρχει. Άλλα είναι τα προβλήματα του μέσου Έλληνα. Γράφει ο Σπύρος Δημητρέλης.
Τα πολεμικά πλοία των ΗΠΑ περιπολούν ήδη στα ύδατα της περιοχής και δύο από αυτά δέχονται καθημερινές επιθέσεις, καταρρίπτοντας δεκάδες drones και σώζοντας πολλά εμπορικά πλοία. Στα μέσα Νοεμβρίου, οι Χούθι κατέλαβαν με επιτυχία ιδιωτικό πλοίο και το κρατούν όμηρο μαζί με 25 ναυτικούς σε λιμάνι στην Ερυθρά Θάλασσα. Οι επιθέσεις είναι πιθανό να συνεχίσουν να κλιμακώνονται, σε μεγάλο βαθμό κατόπιν εντολής των Ιρανών θεοκρατών.
Η παραγραφή συμπαρασύρει και την υποχρέωση διαφύλαξης του αρχείου του φορολογούμενου. Εφόσον κάποιο φυσικό ή νομικό πρόσωπο δεν έχει υποστεί έλεγχο για το έτος 2017, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να προβεί σε καταστροφή του αρχείου του για το έτος αυτό πλην των εγγράφων που αφορούν τα εργατικά θέματα. Παρόλο που ισχύει αυτό στη νομοθεσία, καλό θα ήταν το αρχείο να τηρείται και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Γράφει ο Γιώργος Δαλιάνης.
Ζούμε δυστυχώς σε μια περίοδο ύπνωσης και μετάλλαξης των συναισθημάτων μας και της έκφρασης αυτών...
Οι Βρυξέλλες παραβλέπουν την έλλειψη δημοκρατικών μεταρρυθμίσεων στην Αίγυπτο για να εξασφαλίσουν τη συνεργασία του Καΐρου σε άλλους τομείς.
Βάλαμε, μετά το 1980, τα κομματικά χέρια μας και βγάλαμε τα μάτια μας... και στη ναυπηγική βιομηχανία. Τα πράγματα αλλάζουν τώρα. Θα τα αφήσουμε...;
Από τις μεγαλύτερες ζημιές της πολιτικής και ιδεολογικής κυριαρχίας της αριστεράς,μετά τη χρεοκοπία του 2010, είναι η κατάσταση της δημόσιας παιδείας.
Ανακοινώθηκε ότι καταστράφηκαν 14 στόχοι.
Η Ιταλία για τις γυναίκες στην εργασία είναι γεμάτη προκλήσεις. Απόδειξη αυτού είναι ότι η γειτονική χώρα έχει το χαμηλότερο ποσοστό γυναικείας απασχόλησης στην ΕΕ.
Αλλαγή του καιρού με βροχοπτώσεις, καταιγίδες και πιθανές χαλαζοπτώσεις – Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού και η πρόγνωση Καλλιάνου
"Οι κανόνες είναι λιγότερο αυστηροί και πιο ρεαλιστικοί από εκείνους που ισχύουν έως τώρα και αποτρέπουν τον κίνδυνο αυτόματης επιστροφής στις παραμέτρους του παρελθόντος, οι οποίες δεν θα ήταν βιώσιμες για πολλά κράτη μέλη".
Το δημοσίευμα του ειδησεογραφικού κολοσσού των ΗΠΑ και οι αντιδράσεις στα νέα μέτρα που λαμβάνονται – Τι αναφέρουν μεγάλα δίκτυα
Ο νέος περιφερειάρχης περιέγραψε το "Μητροπολιτικό Μοντέλο".
Απώλειες 1,4% για τον S&P 500, στο -1,5% ο Nasdaq.
Για το νομοσχέδιο περί μετανάστευσης είπε: "Είναι η ασπίδα που μας έλειπε".
Πρώτο μεγάλο κρας τεστ αλλά όχι αναίμακτο για την κυβέρνηση η υπερψήφιση της τροπολογίας για τους μετανάστες. Η αρχηγική εμφάνιση Σαμαρά, τα συντηρητικά αντανακλαστικά του Μαξίμου και όσα ακολουθούν
"Εναπόκειται στη δικαιοσύνη εάν αυτό θα του στερήσει τη δυνατότητα να είναι υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές".
Πώς κινήθηκε ολόκληρη το φάσμα του ελληνικού τουρισμού κατά την περσινή χρονιά
Για το εάν τελικά χαίρει προεδρικής ασυλίας.