Ιράν: "Δεκάδες κατασκόπους" που εργάζονταν σε κρατικούς φορείς συνέλαβαν οι αρχές
Σύμφωνα με τον υπουργό Πληροφοριών του ισλαμιστικού καθεστώτος της Τεχεράνης.
Σύμφωνα με τον υπουργό Πληροφοριών του ισλαμιστικού καθεστώτος της Τεχεράνης.
Με αρνητικό πρόσημο έκλεισε το πετρέλαιο την Τρίτη μετά από δύο διαδοχικές ανοδικές συνεδριάσεις καθώς οι επενδυτές υιοθετούν στάση αναμονής ενόψει των στοιχείων που θα ανακοινωθούν την Τετάρτη για την πορεία των εμπορικών αποθεμάτων στις ΗΠΑ.
Έντονη καταδίκη της νέας άδειας στον αρχιεκτελεστή της "17Ν" από πλευράς State Department.
Μικρά κέρδη για τους δείκτες στον απόηχο της εμπορικής συμφωνίας ΗΠΑ - Μεξικού.
Λίγο μετά τις κατηγορίες που διατύπωσε εναντίον των εταιρειών κοινωνικής δικτύωσης.
Ξεκίνησε η διαδικασία της ανάρτησης των νέων εκκαθαριστικών. Το ποσό της εκκαθάρισης φτάνει τα 3,1 δισ. ευρώ για 7,36 εκατ. ιδιοκτησίες και 6,3 εκατ. φορολογούμενους.
Ολοήμερη περιοδεία στα Γρεβενά θα πραγματοποιήσει αύριο, Τετάρτη 29 Αυγούστου, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Αναδείχθηκαν 1.000 τυχεροί που κερδίζουν από 1.000 ευρώ.
"Έπεσε πάνω στο καθήκον. Ανείπωτη θλίψη για τον ελληνικό λαό και την Πολεμική Αεροπορία".
"Άφησε τα περισσότερα από τα μεγαλύτερα υπουργεία ανέγγιχτα".
Νέας υφυπουργού Εσωτερικών.
Με συνθήματα κατά του υπουργού Παιδείας.
Μικρές απώλειες σημείωσε ο χρυσός την Τρίτη καθώς το άλμα της καταναλωτικής εμπιστοσύνης και τα νέα ρεκόρ των δεικτών στη Wall Street άμβλυναν την ελκυστικότητα του πολύτιμου μετάλλου ως εναλλακτική επένδυση.
Στη διάρκεια εκδηλώσεων για την 61η επέτειο της ίδρυσης της πόλης Ισουλάν
Με μικτά πρόσημα ολοκλήρωσαν τις συναλλαγές της Τετάρτης τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια στον απόηχο της εμπορικής συμφωνίας ΗΠΑ – Μεξικού που οδήγησε σε νέα ιστορικά υψηλά τους δείκτες της Wall Street.
Ο επίσημος κυβερνητικός απολογισμός που δόθηκε τότε στη δημοσιότητα: 64 θάνατοι -ένας απολογισμός που ακόμα και οι ίδιες οι αρχές του Πουέρτο Ρίκο αναγνώρισαν ότι ήταν μη πραγματικός.
Μετά την πρόσφατη αύξηση των καταγγελιών.
Μάλιστα, δύο από αυτά ήταν οπλισμένα.
Υπήρξε αδυναμία εκκίνησης της αριστερής μηχανής.
Μετά τη δολοφονία ενός Γερμανού στο Κέμνιτς της Σαξονίας.
Κριτική από τον Γ. Σγουρό.
Είχε διατελέσει αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης (Σεπτέμβριος 2015-Νοέμβριος 2016) στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.
Ο Ούγγρος πρωθυπουργός επιβεβαίωσε ότι "ο Ματέο Σαλβίνι είναι ο ήρωάς του και ο άνθρωπος με τον οποίο μοιράζεται την μοίρα του".
Τι έίπε στην ομιλία του στην Ακαδημία Κοινωνικών Επιστημών της Κίνας.
"Η χώρα δεν θα πάει μπροστά με μία κυβέρνηση παρωχημένης αριστεράς, ψεκασμένης ακροδεξιάς, με γαρνιτούρα λαϊκής δεξιάς και ολίγη από παλιούς υπουργούς του ΠΑΣΟΚ".