Добавить новость


World News


Новости сегодня

Новости от TheMoneytizer

Μπέττυ Βακαλίδου: «Ο αδερφός μου με έκλεισε στο αναμορφωτήριο» λέει για τη ζωή πριν τη φυλομετάβαση (vid)

Ta Nea 

Την εμπειρία της από την άφιξή της στην Αθήνα, μετά τη φυγή από το χωριό της, περιέγραψε η Μπέττυ Βακαλίδου, αποκαλύπτοντας πως η οικογένειά της έστειλε τον αδερφό της να τη βάλει σε αναμορφωτήριο.

Η ηθοποιός και συγγραφέας βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 6 Νοεμβρίου καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά». Στη συνέντευξή της μίλησε για τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετώπισε στα πρώτα χρόνια μετά τη μετακόμισή της από τον Έβρο, αλλά και για την πορεία της μέχρι τη φυλομετάβαση.

Αναφερόμενη στη στάση της οικογένειάς της όταν έφυγε από το χωριό για να εγκατασταθεί στην Αθήνα, εξήγησε πως η ελευθερία της δεν κράτησε ούτε έναν χρόνο. Με παρότρυνση των γονιών της, ο αδερφός της μεσολάβησε ώστε να εισαχθεί στο αναμορφωτήριο, όπου παρέμεινε για τρεισήμισι χρόνια.

Μιλώντας για εκείνη την περίοδο, ανέφερε: «Όλα ξεκίνησαν από την οικογένεια. Όταν αποφάσισα και έφυγα και ήρθα στην Αθήνα, μετά από λίγους μήνες πριν κλείσω καν χρόνο ελευθερίας μακριά από το χωριό, έστειλαν τον τρίτο μου αδερφό, που ήταν ο πιο κακοποιητικός, με εξουσιοδότηση από τον πατέρα και τη μητέρα μου, να με κλείσει στο αναμορφωτήριο. Και με έκλεισε, όπου παρέμεινα 3,5 χρόνια. Υπήρχε μια σχετική στέρηση ελευθερίας. Έβλεπα και δοκίμασα κάποιες άγριες καταστάσεις, ωστόσο άρχισα να καταλαβαίνω ότι δεν πρέπει να κανείς να χτυπάει τοίχο και να πηγαίνει κόντρα. Άρχισα να ελίσσομαι με έξυπνο τρόπο, ζήτησα να με στείλουν στο σχολείο, βοηθούσα στα γραφεία και άρχισαν να με εμπιστεύονται, οπότε μου επέτρεπαν να πήγαινα και σινεμά».

Читайте на сайте


Smi24.net — ежеминутные новости с ежедневным архивом. Только у нас — все главные новости дня без политической цензуры. Абсолютно все точки зрения, трезвая аналитика, цивилизованные споры и обсуждения без взаимных обвинений и оскорблений. Помните, что не у всех точка зрения совпадает с Вашей. Уважайте мнение других, даже если Вы отстаиваете свой взгляд и свою позицию. Мы не навязываем Вам своё видение, мы даём Вам срез событий дня без цензуры и без купюр. Новости, какие они есть —онлайн с поминутным архивом по всем городам и регионам России, Украины, Белоруссии и Абхазии. Smi24.net — живые новости в живом эфире! Быстрый поиск от Smi24.net — это не только возможность первым узнать, но и преимущество сообщить срочные новости мгновенно на любом языке мира и быть услышанным тут же. В любую минуту Вы можете добавить свою новость - здесь.


Новости от наших партнёров в Вашем городе

Ria.city
Музыкальные новости
Новости России
Экология в России и мире
Спорт в России и мире
Moscow.media










Топ новостей на этот час

Rss.plus