توافق شکل گرفته همه منافع ایران را تامین خواهد کرد
معاون اجرایی رئیسجمهور تاکید کرد: این دیپلماسی که با تدبیر ریاستجمهور، اعضای شورای عالی امنیت ملی و تأییدات مقام معظم رهبری شکل گرفته است، به نظر من همه منافع ملی ایران را با قدرت تأمین خواهد کرد.
به گزارش ایلنا، محمدجعفر قائم پناه، معاون اجرایی رئیس جمهور در جمع خبرنگاران در واکنش به خبر توافق ایران و آمریکا بیان کرد: فرماندهان اقتصادی در جنگ، دولت را تنها نگذاشتند. این موضوع را واقعاً قبول داریم. ما هم فرماندهان اقتصادی و سرداران تولید را تنها نمیگذاریم و به همین خاطر در کنار آنها حضور داریم. پس از اتفاقات اخیر نیز همچنان در کنار این عزیزان هستیم.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه دولت در کنار سرداران تولید ایستاده است، اظهار کرد: تولیدکنندگان را سرداران تولید و سازندگی کشور میدانیم، از آنها حمایت میکنیم و با قدرت، انشاءالله پس از این پیروزی بزرگ نظامی و سیاسی، در عرصه اقتصاد نیز به پیروزیهای بزرگی دست خواهیم یافت.