Перспективы ипотечного рынка: всё ли так плохо?

Воробьев поздравил переселенцев из аварийного жилья в Солнечногорске

Новости сегодня

Новости от TheMoneytizer

Lemvig var tæt på at skabe overraskelsen

Lemvig Basket var blot få sekunder fra at skabe sæsonens største overraskelse i Dameligaen, da de var tæt på at besejre topholdet Hørsholm. Men efter 5 minutters ekstra spilletid kunne Hørsholm tage hjem med sejren på 68-76.

Der var ellers masser af positivt at tage med fra kampen for Lemvig, og det havde været fortjent, hvis sejren også var blevet i Lemvig. Nu må man i stedet glæde sig over at kunne presse Hørsholm over en hel kamp, og i store dele af kampen være bedre end topholdet. Desuden blev kampen en god debut for Rachel Kehoe, som faldt godt ind i spillet og bidrog stærkt i både forsvar og angreb.

På forhånd var det ventet, at Hørsholm ville sætte sig tungt på kampen og kontrollere spillet. Sådan så det også ud en kort overgang i første periode, hvor Lemvig fulgte med til 6-6, hvorefter Hørsholm tog en føring på 6-10. Men med godt forsvarsspil fik Lemvig standset Hørsholms offensiv, og selvom angrebet ikke var imponerende effektivt, så var det nok til at hjemmeholdet kunne komme tilbage og med to minutter tilbage af perioden overtage føringen med 13-12 og slutte perioden med 14-12. Herefter sad Lemvig på føringen indtil der manglede 30 sekunder af kampen.

Kali Koenig starter anden periode med to 3ere, som er med til at udbygge Lemvigs føring og sætter gang i en god periode for værterne. Mange byder ind og tager ansvar for Lemvig, mens Hørsholm har svært ved at finde rytme og effektivitet i deres angreb. Reka Madsen og Cristina Pages byder ind med gode point for Lemvig og føringen kommer op på 31-20 med omkring tre minutter tilbage af perioden. Hørsholm komme først sidst perioden i gang, og med et 0-7 run kan de begrænse afstanden til 39-30 inden halvleg.

Lemvig starter usikkert efter pausen og 5 hurtige point af Hørsholm giver bekymring hos hjemmeholdet. Gæsterne er langt mere aggressive i deres forsvar og Lemvig kommer til at spille for langsomt i angrebet. Alt for ofte ender det med pressede skud på sidste sekund af skuduret. Alligevel lykkedes det Lemvig at holde fast i føringen og da Medina Dedic rammer en 3er til stillingen 49-41 kommer der igen lidt luft for vestjyderne. Perioden slutter rodet for begge hold og det kommer Hørsholm bedst ud af og de kan bringe afstanden ned på 49-46 inden fjerde periode.

Man fornemmer at kampen kan tippe til begge sider, men en hurtig 3er fra Reka Madsen sætter lemvig godt i gang med de sidste 10 minutter. Ingen af holdene har for alvor kontrol over spillet og der bliver smidt mange bolde ud over sidelinjen eller i hænderne på modstanderne. Koncentrationen svigter lidt på begge sider, og derfor kan Lemvig holde fast i en føring på 57-50 midt i perioden. Trætheden begynder dog at melde sig hos Lemvig, og det går igen ud over tempoet. Det udnytter Hørsholm og en 3er fra Alyssa Radar bringer afstanden ned på 57-55 med små tre minutter tilbage. Madison Dackin holder Lemvig i gang med gode scoringer i de sidste minutter, men Sidney Reilly er lige så effektiv for Hørsholm. De to har en tæt duel og det bliver også Sidney Rielly som med tre scoringer straffe får udlignet til 61-61 for Hørsholm med 30 sekunder igen. Kampen er altså helt åben, og ingen af holdene har for alvor et overtag, så da Hørsholm scorer til 61-63 med 4,6 sekund igen ligner det en afgørelse. Med en timeöut får Lemvig bragt bolden frem på banen og efter et indspil til Rachel Kehoe lykkes det hende at score på et presset skud i sidste sekund til 63-63.

Dermed skal kampen afgøres i ekstra spilletid og her følger holdene tæt indtil der mangler mindre end to minutter. Ingen af holdene har en føring på mere end 1 point, men da Kristine Risager rammer en 3er for Hørsholm til 68-72 har Lemvig ikke kræfter til at svare igen. Hjemmeholdet har muligheder på straffe, men effektiviteten er for lille i de sidste minutter og Hørsholm kan sikre sig sejren.

Lemvigs point: Rachel Kehoe 18p (10 reb), Madison Dackin 17p, Kali Koenig 15p, Reka Madsen 9p, Cristina Pages 6p og Medina Dedic 3p

Hørsholms point: Sidney Reilly 20p, Ivana jovanovic 16p, Caroline Bornemann 13p (12 reb), Alyssa Radar 11p (12 reb), Anne Hee 9p, Josephine Tullin 4p og Kristine Risager 3p.