یک نماینده مجلس گفت: نمیدانم در این کشور چه کسی باید پاسخگو باشد و باید پاسخ این مسائل را بدهد؛ بحث آلودگی هوا باید اجرایی میشد، از ۱۲ مورد، ۲۰ تا اجرایی شده و ۶۰ تا ناقص است و واقعاً اجرا نشده است. به تمامی دستگاههای نظارتی نیز اعلام کردیم. آقای رئیس، خواهش میکنم دستگاههای نظارتی را دعوت کنیم تا بیایند و تعیین تکلیف کنند. مردم دارند میمیرند، مردم کشته میشوند. چه کسی باید پاسخ بدهد؟ آیا در مقابل سلامت مردم و توسعه کشور مسئول هستیم یا نه؟
به گزارش ایلنا، محمدجواد عسگری در نشست علنی امروز (سه شنبه، ۱۸ دی ماه) مجلس شورای اسلامی در جریان قرائت گزارش کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی و محیطزیست در مورد وضعیت مدیریت پسماندها در کشور با رویکرد رسیدن به شرایط مناسب خصوصاً در استانهای ساحلی و کلان شهرها، ضمن تشکر ویژه از رییس مجلس شورای اسلامی، اعضای کمیسیون کشاورزی و رئیس کمیته محیط زیست برای پیگیری جدی بحث محیط زیست و توجه به سلامت مردم، گفت: بحث مسائل محیط زیست و پسماند با جدیت در کمیسیون کشاورزی دنبال می شود چرا که خطر جدی سلامت مردم را تهدید می کند و در این رابطه ۱۰ جلسه در کمیسیون به طور خاص برگزار شده و بیش از ۲۰ جلسه کمیتههای تخصصی برگزار و ۱۴۰۰ ساعت بابت این موضوع کار مطالعاتی، پژوهشی و تحقیقاتی انجام شده و از نظرات اساتید خبره و کارآمد در این حوزه به طور ویژه استفاده شده و ظرفیتها و قابلیتهایی که میتوانستند به این حوزه کمک کنند و همگان به میدان آمدند و در نهایت خروجی این کار، گزارشی است که سخنگوی کمیسیون در نشست امروز ارائه داد.
وی ادامه داد: امروز در بحث مسئله محیط زیست و پسماند، ایراداتی وجود دارد و ۱۰ دستگاه باید در این راستا به وظیفه خطیر خود عمل کنند و آنچه که بررسی و ارزیابی کردیم، دستگاهها در راستای مأموریتهای خود ایفای نقش نکردند و وزارت کشور، وزارت نیرو، وزارت جهاد، سازمان محیط زیست، صدا و سیما، سازمان استاندارد، وزارت نفت، وزارت بهداشت، صمت، سازمان برنامه و بودجه، باید در راستای مشکلاتی که پیش آمده باید پاسخگو باشند.