سامان علینژادیان گفت: اتفاقاتی که در جنگ برای خانوادهام و دیگر آبادانیها افتاده بود کاملا در زندگیام اثرگذار بود و به نوعی من هم خودم را یک جنگزده میدانستم پس همیشه دوست داشتم از لحظات آغاز جنگ که آدمهای مختلف تعریف میکردند، اثری بسازم.
به گزارش خبرنگار ایلنا، سامان علینژادیان کارگردان فیلم کوتاه تجربی «زمزمه های جنوب» از آثار راهیافته به چهل و یکمین جشنواره فیلم کوتاه تهران درباره این اثر گفت: دغدغه من برای ساخت این اثر دو چیز بود؛ اول این که من بعد از جنگ تحمیلی دنیا آمدم اما اتفاقاتی که در جنگ برای خانوادهام و دیگر آبادانیها افتاده بود کاملا در زندگیام اثرگذار بود و به نوعی من هم خودم را یک جنگزده میدانستم پس همیشه دوست داشتم از لحظات آغاز جنگ که آدمهای مختلف تعریف میکردند، اثری بسازم. دوم هم مدتی بود به این فکر میکردم که هر شهر و هر خطه یک آوا و صدای مخصوص به خودش را دارد مثلا وقتی اسم میدان نقش جهان اصفهان میآید همه یاد غرفه های قلمزنی و صدای چکش و درشکه میافتند یا وقتی اسم شهر های بندری به میان میآید صدای دریا به خاطرمان میآید و مدت ها به این فکر میکردم که صدای شهر من یعنی آبادان چیست؟ به نوعی ایده ساخت «زمزمه های جنوب» با عنصر «صدا» به پیش آمد، اتفاقات تصویری زیادی در این خطه افتاده که موجب ایجاد صداهای گوناگون شده است پس کشف این صداها باعث ایجاد تصویرهای متفاوت شد.
علینژادیان با اشاره به مهمترین ویژگی فنی یا محتوایی «زمزمههای جنوب» توضیح داد: چیزی که برای من خیلی اهمیت دارد این است که در کنار حرفی که در «زمزمههای جنوب» میزنم فیلمم سرگرم کننده باشد چون سینمای تجربی همیشه مخاطب خاص خودش را داشته است و شاید خیلی از مخاطبان غیر هنری نتوانند با آن ارتباط برقرار کنند.