مهرداد دفتری عکاسی به گفته خودش در رشته پرتره روانشناختی تحصیل و فعالیت کرده است. میگوید: این شاخه نسبتا جدید است و به این معناست که شما با مدلتان باید وقت بگذارید تا روحیات و نظریاتش را نسبتا بشناسید تا بعد بتوانید او را در آیینه عکاسی خودتان منعکس کنید.
به گزارش ایلنا، با آمدن تکنولوژی و ابزارها و پلتفرمهای مختلف و متعدد، اینگونه به نظر میرسد که هنر کلاسیک و اصیل دیگر مورد توجه نیست. به هرحال شتاب در زندگی امروز، سهلالوصول بودن بسیاری از موارد را رقم زده است. این رویه روحیه تلاش را از هنرمندان میگیرد گرچه در نهایت آنهایی ماندگارتر خواهند بود که فراگیری و پایبندی به اصول، قواعد و مولفههای مهم کلاسیک را همواره در کانون توجه داشته باشند و از این دریای پرخروش بهره ببرند.
عکاسی هم یکی از هنرهایی است که تصور میشود تحت تاثیر دیجیتالیسم و مدرنیست شکل و شمایلی دیگر به خود گرفته است. عده کثیری معتقدند که عکاسی دیجیتال انقلابی در کم و کیف عکاسی و ارتقای آن ایجاد کرده است. شاید اینطور باشد اما عکاسی آنالوگ همچنان به لحاظ مضمون و محتوا و حتی کیفیت پیشتاز است. کافی است به آثار آنالوگ عکاسان نسلهای گذشته نگاهی کنیم و آنها را با عکسهایی که با پیشرفتهترین دوربینها گرفته شدهاند، مقایسه نماییم. جدا از عکسهای خبری و مستند که شامل آثاری از عکاسان انقلاب و جنگ تحمیلی است؛ عکاسی «پرتره» یکی از گونههای مهمی است که عکاسان نسلهای قبل با دوربینهای آنالوگ به آن پرداختهاند.