بخش شهری: عضو کمیسیون فرهنگی شورای شهر با بیان اینکه جشنواره تسنیم میتواند از ایدهها و تولیدات داخلی حمایت کند، گفت: هدف از برگزاری این جشنواره الگوسازی برای شهروندان به ویژه قشر جوان است.
عبدالحسین مختاباد با تاکید بر اینکه برگزاری جشنواره تسنیم در ذات خود یک رویداد خوب است، اظهار داشت: یکی از مهمترین ویژگیها و الزامات این جشنواره عمومیت بخشی و مطرح شدن در سطح کلان است؛ به طوریکه تمامی شهروندان اعم از تمامی طبقات اجتماعی و اقتصادی باید با این جشنواره و اهداف آن آشنا شوند.
وی ادامه داد: تنها در این صورت است که جشنواره تسنیم میتواند هدف خود یعنی الگوسازی برای قشر جوان را محقق سازد و تغییری فرهنگی و اجتماعی ایجاد کند.
عضو کمیسیون فرهنگی شورای شهر با تاکید بر اینکه پس از شناسایی ایدههای ناب باید به دنبال تولید انبوه آنها بود، تصریح کرد: به باور من، نوآوریهایی که در جشنواره تسنیم اجازه بروز و ظهور پیدا میکنند، نباید تنها به عرضه نمایشگاهی خلاصه شوند. این ایدهها میتوانند در آینده در قالب تولید ملی موجب مباهات جامعه و کارآفرینان شوند.
مختاباد در ادامه به حضور دانشگاه و صنعت برای حمایت از صاحبان ایده اشاره کرد و گفت: جشنواره تسنیم استعدادها و ایدههای ناب را معرفی میکند و در مرحله بعد دانشگاه و صنعت برای حمایت از این ایدهها باید وارد عمل شود. بدون شک، ضروری است تا بازار تقاضا ایجاد شود و برترینهای جشنواره تسنیم راه خود را به درون جامعه باز کنند.
وی در پایان تاکید کرد: من بر این باورم که در این مورد باید از سطح نهادها و سازمانها دولتی عبور کنیم و بطن جامعه را با طرح آشنا کنیم. در واقع، گروه مخاطب ما در این جشنواره شهروندان هستند و با حمایت شهروندان و در مرحله بعد بخش خصوصی میتوان به دستاوردهای این جشنواره رنگ و بوی عملی داد.