Добавить новость


World News in Turkish


Новости сегодня

Новости от TheMoneytizer

Karanlık Oda: 'Türk ile Kürt'ün birbirini sevmesinden rahatsız oldu

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 22 Ekim Salı günü partisinin grup toplantısında Abdullah Öcalan için “Tecridi kaldırılırsa gelsin, TBMM’de konuşsun, terörün tamamen bittiğini haykırsın. Bu kararlılığı gösterirse umut hakkından yararlanmasının önü ardına kadar açılsın” ifadelerini kullanması tartışmaları da beraberinde getirdi.

'Öcalan'ın yeri İmralı'dır'

Bahçeli'nin bu çıkışı sonrası Yeni Şafak Gazetesi, 23 Ekim Çarşamba günü "Öcalan'ın yeri İmralı'dır" başlıklı manşetiyle büyük yankı uyandırdı. Areda'nın araştırmasına yer verilen haberde, toplumun %65’inin, Öcalan’ın Meclis’te konuşmasına karşı olduğu belirtildi ve şu ifadeler yer aldı:

  1. “Son dönemde teröristbaşı Öcalan’ın sıklıkla gündeme getirilmesi dikkat çekiyor. Son olarak MHP lideri Bahçeli’nin, “Teröristbaşının tecridi kaldırılırsa, gelsin TBMM DEM Parti Grup Toplantısı’nda konuşsun. Terörün tamamen bittiğini ve örgütün lağvedildiğini haykırsın” sözleri de tartışma konusu oldu. Bazıları bu sözleri “Öcalan serbest bırakılacak” şeklinde yorumladı. Ancak kamuoyuna göre on binlerce kişinin ölümünden sorumlu elebaşının yeri İmralı."

Öcalan'ın yeri İmralı'dır: Millet Meclis'te istemiyor

Bahçeli: Türk ile Kürt'ün birbirini sevmesi farzdır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geçtiğimiz cumartesi günü Türk Akademisi Siyasi Sosyal Stratejik Araştırmalar Vakfı (TASAV) tarafından parti genel merkezinde düzenlenen "Vefatının Yüzüncü Yılında Ziya Gökalp Sempozyumu"nda yaptığı konuşmada da önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Türkler ile Kürtlerin birbirini sevmesi her iki taraf için hem dini hem de siyasi bir farzdır. Kürtleri sevmeyen bir Türk varsa Türk değildir. Türkleri sevmeyen bir Kürt varsa Kürt değildir" ifadelerini kullandı.


Birlik vurgusu OdaTV'nin zoruna gitti

OdaTV, "Dört günde ne değişti: Yeni Şafak, Öcalan'ın yerini 'unuttu'" başlıklı haberiyle skandal bir algı operasyonuna imza attı. 'Türk ile Kürt'ün birbirini sevmesinden rahatsız olan' muhalefet yandaşı medya, "Yeni Şafak tavır değiştirdi" diyerek açıkça gazetemizi hedef aldı.

Yeni Şafak doğruya 'doğru' yanlışa 'yanlış' der

Yeni Şafak'ın kurulduğu günden beri izlediği çizgisine uzak olan 'Karanlık Oda', yürütmeye çalıştığı bu son algı operasyonuyla, Türkiye'nin birlik ve beraberlik ruhuna olan düşmanlığını bir kez daha ilan etmiş oldu.

OdaTV İsrail'in Gazze'de basın binasını bombalama haberini "13 katlı bina çöktü" başlığıyla verdi

Odatv'den CHP'ye: Nerede bu reklam paraları?

Odatv’den Bozdağ’a algı operasyonu

AK Partili isimleri hedef alan fondaş medyanın son oyunu elinde patladı: Erkoç'un ailesinin gurbetçi olduğu ortaya çıktı

Kılıçdaroğlu İmamoğlu'na yakın medyayı bir bir harcıyor: Halk TV'den sonra Odatv'yi hedef alıp Sözcü'ye de gözdağı verdi

Читайте на сайте


Smi24.net — ежеминутные новости с ежедневным архивом. Только у нас — все главные новости дня без политической цензуры. Абсолютно все точки зрения, трезвая аналитика, цивилизованные споры и обсуждения без взаимных обвинений и оскорблений. Помните, что не у всех точка зрения совпадает с Вашей. Уважайте мнение других, даже если Вы отстаиваете свой взгляд и свою позицию. Мы не навязываем Вам своё видение, мы даём Вам срез событий дня без цензуры и без купюр. Новости, какие они есть —онлайн с поминутным архивом по всем городам и регионам России, Украины, Белоруссии и Абхазии. Smi24.net — живые новости в живом эфире! Быстрый поиск от Smi24.net — это не только возможность первым узнать, но и преимущество сообщить срочные новости мгновенно на любом языке мира и быть услышанным тут же. В любую минуту Вы можете добавить свою новость - здесь.




Новости от наших партнёров в Вашем городе

Ria.city
Музыкальные новости
Новости России
Экология в России и мире
Спорт в России и мире
Moscow.media










Топ новостей на этот час

Rss.plus