Добавить новость


World News in Dutch


Новости сегодня

Новости от TheMoneytizer

Zeybekci: Cumhurbaşkanı dendiğinde herkes haddini bilecek

Zaman 

AK Parti Denizli Milletvekili ve Ekonomi eski Bakanı Nihat Zeybekci, Cumhurbaşkanı'na yapılan eleştirilerin tüm millete yapıldığını belirterek, "Cumhurbaşkanı bu ülkenin 78 milyonunu temsil ediyor. Elbette ona karşı dikkat edeceksiniz. Bunun adı bugün Erdoğan'dır yarın Kemal Kılıçdaroğlu da olsa yine aynı şeyi söylerim. Herkes, Cumhurbaşkanı dendiğinde haddini bilecek" dedi.

AK Parti Denizli Milletvekili ve Ekonomi eski Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti. Denizli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Varol ve yönetim kurulu üyeleriyle bir süre sohbet eden Zeybekci, daha sonra soruları cevapladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile TBMM eski Başkanı Bülent Arınç arasında yaşananlarla ilgili soruya cevap veren Nihat Zeybekci, "Bu sadece Recep Tayyip Erdoğan'a söylenen bir söz değildir. Genel itibariyle ülkenin geleceğini de ilgilendiren, 78 milyonu ilgilendiren konulardır. Cumhurbaşkanı üzerinden yapılan konuşmaları yakından takip ederim. Bu parti, bu dava Cumhurbaşkanımızın kişiliğinde bayraklaşıyor. Geçen yıl ocak ayında AK Parti olarak oyumuz yüzde 49-52 civarındaydı. 7 Haziran'a geldiğinde yüzde 40'lara indiğini gördük. Benim haddim değil ders vermek ya da ikazda bulunmak. Ama sonuçlarını 2015'te gördük. Bunun tekrar edilmiş olması bugün acaba bilerek kasten tekrar öyle bir şeye gidilmiş olması, ben öyle algılarım" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 78 milyonu temsil ettiğini söyleyen Zeybekci, "Cumhurbaşkanımız da bir insandır, fanidir ve eleştiriye elbette açıktır. Ben Bakanlar Kurulu toplantılarında Cumhurbaşkanımızın Başbakan iken 9-10 saat bizleri dinlediğine, tek tek not aldığına şahit olan birisiyim. Elbette ona karşı dikkat edeceksiniz. Yıpratılan bu ülkenin lideri olur. Bunun adı bugün Erdoğan'dır yarın Kemal Kılıçdaroğlu da olsa yine aynı şeyi söylerim. Herkes, Cumhurbaşkanı dendiğinde haddini bilecek. Çünkü o Türkiye'nin Cumhurbaşkanıdır. Ülkeyi temsil ediyor. Eleştiriler ve diğer şeyler beni rahatsız ediyor" diye konuştu.

Читайте на сайте


Smi24.net — ежеминутные новости с ежедневным архивом. Только у нас — все главные новости дня без политической цензуры. Абсолютно все точки зрения, трезвая аналитика, цивилизованные споры и обсуждения без взаимных обвинений и оскорблений. Помните, что не у всех точка зрения совпадает с Вашей. Уважайте мнение других, даже если Вы отстаиваете свой взгляд и свою позицию. Мы не навязываем Вам своё видение, мы даём Вам срез событий дня без цензуры и без купюр. Новости, какие они есть —онлайн с поминутным архивом по всем городам и регионам России, Украины, Белоруссии и Абхазии. Smi24.net — живые новости в живом эфире! Быстрый поиск от Smi24.net — это не только возможность первым узнать, но и преимущество сообщить срочные новости мгновенно на любом языке мира и быть услышанным тут же. В любую минуту Вы можете добавить свою новость - здесь.




Новости от наших партнёров в Вашем городе

Ria.city
Музыкальные новости
Новости России
Экология в России и мире
Спорт в России и мире
Moscow.media










Топ новостей на этот час

Rss.plus