توانستیم بر روی یک سری اصول راهنمای کلی موافقت کنیم
عراقچی در پایان دور دوم مذاکرات غیر مستقیم ایران با آمریکا گفت: توانستیم بر روی یک سری اصول راهنمای کلی موافقت پیدا کنیم و از این به بعد براساس آن اصول حرکت خواهیم کرد.
به گزارش خبرنگار ایلنا سید عباس عراقچی در پایان دور دوم مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا گفت: ما امروز دومین دور مذاکرات با هیات آمریکایی به صورت غیرمستقیم در محل سفارت عمان در ژنو شروع کردیم البته از دیروز رایزنی ها شروع شده بود آقای گروسی به ژنو آمده اند. در ابعاد فنی بحث هایی خوبی با ایشان انجام شد و ایشان بحث هایی با هیات آمریکایی داشتند.
وی ادام داد: در این دور نسبت به دور گذشته بحث های کاملا جدی مطرح شد فضای سازنده تری وجود داشت ایده های مختلفی مطرح و به صورت جدی مورد بحث واقع شد و در نهایت توانستیم بر یک سری اصول راهنمای کلی موافقت پیدا کنیم و از این به بعد براساس آن اصول حرکت خواهیم کرد و وارد یک متن توافق احتمالی خواهیم شد.