Добавить новость
World News in Persian


Новости сегодня

Новости от TheMoneytizer

پیشنهاد افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارمندان با تورم بیش از ۴۰ درصد سنخیت ندارد/ کف افزایش حقوق‌ها باید ۳۰ درصد باشد

ILNA 

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی پیشنهاد افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارمندان دولت در بودجه ۱۴۰۴ گفت: با توجه به اینکه تورم بیش از ۴۰ درصد است افزایش ۲۰ درصد دستمزدی برای کارمندان به نظر من سنخیتی ندارد و می‌طلبد که هم مجلس، کمیسیون تلفیق و دولت در ادامه بررسی بودجه سال ۱۴۰۴ در این مورد تصمیم مناسبی اتخاذ کنند. درست است که ما نباید سقف بودجه را تغییر دهیم اما اولویت‌ها را که می‌توانیم تغییر دهیم.

علی بابایی کارنامی عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره پیشنهاد افزایش ۲۰ درصدی حقوق کارمندان دولت در بودجه ۱۴۰۴ گفت: دکتر پزشکیان و اکثر کاندیداهایی که در این دوره انتخابات ریاست جمهوری با هم رقابت می‌کردند در این اصل با هم مشترک بودند. به ویژه آقای دکتر پزشکیان و آقای قالیباف در رقابتی که با هم داشتند در یک مورد باهم مشترک بودند و آن هم تعیین مزد به نسبت تورم در سال بوده است.

وی ادامه داد: این به نظر من یکی از محورهای بسیار خوب است البته یک تاکیک مناسب در حوزه مدیریت حکمرانی و اقتصاد است. لذا باید این سیاست به طور جدی در دستور کار مجموعه دوستان قرار بگیرد تا بتوانیم تصمیماتی را بگیریم که با توجه به تورمی که در حال حاضر وجود دارد و بیش از ۴۰ درصد نیز اعلام شده است مشکلات کمتر شود.

Читайте на сайте


Smi24.net — ежеминутные новости с ежедневным архивом. Только у нас — все главные новости дня без политической цензуры. Абсолютно все точки зрения, трезвая аналитика, цивилизованные споры и обсуждения без взаимных обвинений и оскорблений. Помните, что не у всех точка зрения совпадает с Вашей. Уважайте мнение других, даже если Вы отстаиваете свой взгляд и свою позицию. Мы не навязываем Вам своё видение, мы даём Вам срез событий дня без цензуры и без купюр. Новости, какие они есть —онлайн с поминутным архивом по всем городам и регионам России, Украины, Белоруссии и Абхазии. Smi24.net — живые новости в живом эфире! Быстрый поиск от Smi24.net — это не только возможность первым узнать, но и преимущество сообщить срочные новости мгновенно на любом языке мира и быть услышанным тут же. В любую минуту Вы можете добавить свою новость - здесь.




Новости от наших партнёров в Вашем городе

Ria.city
Музыкальные новости
Новости России
Экология в России и мире
Спорт в России и мире
Moscow.media










Топ новостей на этот час

Rss.plus