رییس پلیس فتا تهران بزرگ با تاکید براینکه در رابطه با جرایم فضای مجازی، یکی از دغدغههای پلیس فتا حفظ حریم خصوصی شهروندان است، گفت: در استفاده از پیامرسانها، اولین اقدام باید فعالسازی فرایند احراز هویت دو مرحلهای باشد. در غیاب این فرایند، دسترسی به حسابهای کاربری بهراحتی امکانپذیر است و مجرمان میتوانند علاوه بر سوءاستفاده مالی از تصاویر هویت و اعتبار افراد سوءاستفاده کنند.
سرهنگ داوود معظمی گودرزی رییس پلیس فتا تهران بزرگ در گفت و گو با خبرنگار ایلنا درباره هشدارهای پلیس فتا درخصوص پیشگیری از سوءاستفاده توسط مجرمان سایبری در پلتفرمها گفت: در رابطه با جرایم فضای مجازی، یکی از دغدغههای پلیس فتا حفظ حریم خصوصی شهروندان است. بررسی پروندههای جرایم سایبری نشان میدهد که عمده نقضهای حریم خصوصی بهدلیل ناآگاهی کاربران از پلتفرمهایی که استفاده میکنند، رخ میدهد. این ناآگاهی سبب میشود که خود کاربران بستر را برای مجرمان سایبری فراهم کنند تا به راحتی حریم خصوصی آنها را نقض کنند.
وی ادامه داد: بهعنوان مثال، در استفاده از پیامرسانها، اولین اقدام باید فعالسازی فرایند احراز هویت دو مرحلهای باشد. در غیاب این فرایند، دسترسی به حسابهای کاربری بهراحتی امکانپذیر است و مجرمان میتوانند علاوه بر سوءاستفاده مالی از تصاویر هویت و اعتبار افراد سوءاستفاده کنند. بخش قابل توجهی از پروندههای ما به همین موضوع مربوط میشود.