علی دهقان کیا گفت: سهام بانک رفاه باید به صاحبان اصلی آن (ذی نفعان سازمان تامین اجتماعی) برگردد حال آنکه هیچ خبری از واگذاری سهام بانک رفاه به بازنشستگان نیست!
به گزارش خبرنگار ایلنا، سال گذشته به نظر میرسید که بنا بر مصاحبهها و اظهارنظرهای مسئولان سازمان تامین اجتماعی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، دیگر مشکلی به نام خروج بانک رفاه از میان بانکهای عامل تخصصی دولت و بانکی در خدمت سازمان تامین اجتماعی و بازنشستگان آن وجود نداشته باشد. همچنین وعده داده شده بود که احتمالاً سهام این بانک بنابر اصل چهل و چهارم قانون اساسی به مردم واگذار شود؛ از آنجاکه این بانک بخشی از اموال سازمان تامین اجتماعی و ذینفعان آن است، لذا اولویت واگذاری هم قاعدتاً کارگران و بازنشستگانی هستند. اما شواهد و قرائن آنچنان که بازنشستگان روایت میکنند، گویا چیز دیگری است و نتایج واگذاری این بانک نیز همچنان میتواند نگرانکننده باشد.
با وجود تمام مخالفتهایی که با واگذاری این بانک وجود دارد، این سوال مطرح است که همچنان توسط فعالان و نمایندگان حقوق بازنشستگان بیپاسخ است: آیا در صورت واگذاری بانک رفاه به بخش خصوصی، ابزار قانونی برای پیگیری حقوقی و قضایی چنین اقدامی که توسط آنان «تخلف» خوانده میشود، وجود دارد یا خیر؟