فروپاشی رژیم صهیونیستی شتاب گرفته و نزدیک است
معاون هماهنگکننده سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با تاکید بر اینکه راه مقاومت تنها راه نجات فلسطین است، گفت: فروپاشی رژیم صهیونیستی شتاب گرفته و نزدیک است.
به گزارش ایلنا، امیر سرتیپ محمد اکرمینیا معاون هماهنگکننده سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در جمع مردم شهرستان پیشوا گفت: پیشوا از قبل از پیروزی انقلاب اسلامی تاریخ ساز بوده و روحیه ظلم ستیز مردم این منطقه در تاریخ ثبت شدهاست و امروز هم یکبار دیگر ملت شریف این شهرستان با حضور خود در راهپیمایی روز قدس و با اعلام انزجار از رژیم منحوس صهیونیستی مخالفت با ظلم و جنایت را نشان دادند.
امیر اکرمینیا بیان کرد: مسئله فلسطین مسئلهای مربوط به حیات معنوی، مادی و آینده جهان اسلام است و کمک به مردم بیدفاع و مظلوم فلسطین هم جنبه انسانی، هم جنبه اسلامی و هم جنبه راهبردی دارد. امروز در کشورهای غیر مسلمان هم راهپیمایی در حمایت از فلسطین برگزار شد.