Добавить новость


World News


Новости сегодня

Новости от TheMoneytizer

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 0-1: «Πράσινα» δώρα και «ασπρόμαυρο» προβάδισμα

Ta Nea 

Περισσότερα σε λίγο…

Ανώτερος ΠΑΟΚ, τυχερός Παναθηναϊκός

Στα πρώτα λεπτά ο ΠΑΟΚ πλαγιοκόπησε τον Παναθηναϊκό δεξιά. Στο 7′ ο Κένι έκανε τη χαμηλή σέντρα στο πρώτο δοκάρι και ο Μύθου πλάσαρε στην κίνηση άουτ. Στο 10′ ο Ζίβκοβιτς σέντραρε στο δεύτερο δοκάρι και ο αφύλακτος Τάισον σούταρε, όμως ο Γεντβάι ήταν πάνω στη γραμμή για να αποσοβήσει το γκολ.

Στο 25’ ο ΠΑΟΚ ξαναβγήκε στην κόντρα, οταν αντί ο Ζαρουρί να σιγουρέψει την πάσα στον Καλάμπρια, έδωσε στον Πέλκα που έφυγε προς την περιοχή του Λαφόν και πάσαρε στον Μύθου, που δεν κατάφερε να «κρεμάσει» τον Λαφόν.

Ο Παναθηναϊκός απείλησε πρώτη φορά στο 29’. Από το φάουλ του Αντίνο, ο Τσιφτσής έδιωξε με τις γροθιές και ο επερχόμενος Καλάμπρια σούταρε ψηλά άουτ. Ένα τρίλεπτο αργότερα, ο Τεττέη με ατομική ενέργεια σούταρε και ο Τσιφτσής απέκρουσε.

Στο 39′ ο Ζίβκοβιτς πάσαρε στον Οζντόεφ που μπήκε μόνος στην περιοχή, όμως έχασε το κοντρόλ και ο Λαφόν μπλόκαρε. Στο 44′, ο Τσέριν γύρισε επιπόλαια τη μπάλα προς τον Γεντβάι, ο Πέλκας πρόλαβε να κλέψει και βγήκε στο τετ-α-τετ, όμως ο Λαφόν απέκρουσε το πλασέ.

Ο Γιακουμάκης έδωσε το διπλό με πέναλτι

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με την πιο επικίνδυνη στιγμή του Τριφυλλιού. Ο Λαφόν γέμισε προς τον Τεττέη, αυτός ξέφυγε από τον Μιχαηλίδη και πλάσαρε, αλλά σούταρε πάνω από τα δοκάρια. Στη συνέχεια ακολούθησε ένα παιχνίδι κέντρου, μέχρι το 64′, από ένα πέναλτι δώρο του Νταβίντε Καλάμπρια. Ο Γεντβάι  έδιωξε με κεφαλιά τη σέντρα του Οζντόεφ, ο Ιταλός αναίτια σήκωσε το πόδι και βρήκε τον  Γιακουμάκη και ο Ευαγγέλου υπέδειξε το πέναλτι.

Ο Γιακουμάκης εκτέλεσε εύστοχα και άνοιξε το σκορ, χωρίς να πανηγυρίσει σε ένδειξη σεβασμούς για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Ο Παναθηναϊκός άγγιξε την ισοφάριση στο 72′, όταν από τη σέντρα του Αντίνο, ο Τεττέη έκανε την κεφαλιά στο «γάμα» και ο Τσιφτσής απέκρουσε εντυπωσιακά. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ «πάγωσαν» τον ρυθμό, οι παίκτες του Μπενίτεθ ήταν αδύναμοι να αντιδράσουν και το 0-1 έμεινε ως τη λήξη.

Ο MVP:

Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ

Η ΦΑΣΗ-ΚΛΕΙΔΙ:

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ο Αθηναίος Στέφανος Ευαγγέλου

VARΟΛΟΓΩΝΤΑΣ: Ο Κροάτης Ιβάν Μπέμπεκ

ΣΚΟΡΕΡ:

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ράφα Μπενίτεθ): Λαφόν, Καλάμπρια, Γεντβάι, Ίνγκασον, Κυριακόπουλος, Τσέριν (46′ Σβιντέρσκι), Κοντούρης (71′ Κάτρης), Μπακασέτας, Αντίνο, Ζαρουρί (71′ Παντελίδης),  Τεττέη.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Τσιφτσής, Κένι, Κετζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Πέλκας (61′ Χατσίδης), Ζίβκοβιτς, Τάισον (79′ Καμαρά), Μύθου (61′ Γιακουμάκης).

Читайте на сайте


Smi24.net — ежеминутные новости с ежедневным архивом. Только у нас — все главные новости дня без политической цензуры. Абсолютно все точки зрения, трезвая аналитика, цивилизованные споры и обсуждения без взаимных обвинений и оскорблений. Помните, что не у всех точка зрения совпадает с Вашей. Уважайте мнение других, даже если Вы отстаиваете свой взгляд и свою позицию. Мы не навязываем Вам своё видение, мы даём Вам срез событий дня без цензуры и без купюр. Новости, какие они есть —онлайн с поминутным архивом по всем городам и регионам России, Украины, Белоруссии и Абхазии. Smi24.net — живые новости в живом эфире! Быстрый поиск от Smi24.net — это не только возможность первым узнать, но и преимущество сообщить срочные новости мгновенно на любом языке мира и быть услышанным тут же. В любую минуту Вы можете добавить свою новость - здесь.




Новости от наших партнёров в Вашем городе

Ria.city
Музыкальные новости
Новости России
Экология в России и мире
Спорт в России и мире
Moscow.media










Топ новостей на этот час

Rss.plus