Добавить новость
World News


Новости сегодня

Новости от TheMoneytizer

Λόγω ενός σκύλου το τροχαίο με το λεωφορείο στον Βόλο: «Χάθηκε το φως από τα μάτια μας»

Ta Nea 

Κατά την προσπάθεια του οδηγού να αποφύγει έναν σκύλο φαίνεται να προκλήθηκε το ατύχημα με την ανατροπή του λεωφορείου το απόγευμα του Σαββάτου στον Ριζόμυλο Βόλου.

Στο λεωφορείο επέβαιναν περίπου 30 γυναίκες που κατευθύνονταν στα Κανάλια Μαγνησίας για επίσκεψη σε μοναστήρι. Δώδεκα από αυτές μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο του Βόλου με ελαφρά τραύματα και θλάσεις.

Τραυματίες ανέφεραν ότι ο οδηγός βρήκε μπροστά του έναν σκύλο στο δρόμο και έκανε ελιγμούς για να τον αποφύγει.

Το όχημα, εξαιτίας αυτού, ξέφυγε από την πορεία του και ανατράπηκε, αφού πρώτα σύρθηκε στο οδόστρωμα.

Με θλάσεις και ελαφρά χτυπήματα οι επιβάτες

Μαρτυρίες επιβατών που μίλησαν αποκλειστικά στο THENEWSPAPER αναφέρουν ότι ένας αδέσποτος σκύλος πετάχτηκε ξαφνικά στο οδόστρωμα, λίγα μέτρα μπροστά από το λεωφορείο. Ο οδηγός, όπως περιγράφεται, έκανε απότομη προσπάθεια να αποφύγει το ζώο, με αποτέλεσμα το όχημα να χάσει την πορεία του και να ανατραπεί.

Η εκδοχή αυτή αποτελεί ένα από τα βασικά ενδεχόμενα που εξετάζει και η Τροχαία, η οποία έχει συλλέξει καταθέσεις από επιβάτες και διερχόμενους οδηγούς.

«Σε κλάσματα δευτερολέπτου χάθηκε το φως από τα μάτια μας. Ο οδηγός άρχισε να κάνει ελιγμούς για να αποφύγει έναν σκύλο και έφυγε το λεωφορείο από τον δρόμο. Οσες ήταν από την δεξιά πλευρά χτύπησαν γιατί το λεωφορείο έπεσε στο χαντάκι αλλά και γιατί εμείς που ήμασταν στην αριστερή πλευρά πέσαμε πάνω τους. Χτυπήσαμε όλες από τα σπασμένα τζάμια. Έγινε πανικός», λένε στα ΓΕΓΟΝΟΤΑ οι γυναίκες που επέβαιναν στο λεωφορείο που εξετράπη της πορείας στο ύψος του Ριζομύλου.

Τριάντα γυναίκες από την Λάρισα που πήγαιναν για προσκύνημα στα Κανάλια της Μαγνησίας επέβαιναν στο λεωφορείο. Μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο με θλάσεις και ελαφρά χτυπήματα οι 13 από αυτές και όλες υποβλήθηκαν σε αξονική και σε περιποίηση των τραυμάτων τους. «Ο οδηγός ήταν ψύχραιμος, μας έβγαλε μια-μια από το πούλμαν με προσοχή και τον ευχαριστούμε. Εχει ο άνθρωπος καινούργιο λεωφορείο και μας πήγαινε στο προσκύνημα», είπαν. Όλες ήταν χαμογελαστές και με χιούμορ αντιμετώπιζαν την περιπέτειά τους κανονίζοντας την… επόμενη εκδρομή.

Читайте на сайте


Smi24.net — ежеминутные новости с ежедневным архивом. Только у нас — все главные новости дня без политической цензуры. Абсолютно все точки зрения, трезвая аналитика, цивилизованные споры и обсуждения без взаимных обвинений и оскорблений. Помните, что не у всех точка зрения совпадает с Вашей. Уважайте мнение других, даже если Вы отстаиваете свой взгляд и свою позицию. Мы не навязываем Вам своё видение, мы даём Вам срез событий дня без цензуры и без купюр. Новости, какие они есть —онлайн с поминутным архивом по всем городам и регионам России, Украины, Белоруссии и Абхазии. Smi24.net — живые новости в живом эфире! Быстрый поиск от Smi24.net — это не только возможность первым узнать, но и преимущество сообщить срочные новости мгновенно на любом языке мира и быть услышанным тут же. В любую минуту Вы можете добавить свою новость - здесь.




Новости от наших партнёров в Вашем городе

Ria.city
Музыкальные новости
Новости России
Экология в России и мире
Спорт в России и мире
Moscow.media










Топ новостей на этот час

Rss.plus