Добавить новость


World News


Новости сегодня

Новости от TheMoneytizer

Προκαταρκτική για Τέμπη: Στις 17/7 η επόμενη συνεδρίαση με κατάθεση και συζήτηση επί των πορισμάτων

Ta Nea 

Κατά πλειοψηφία, με την θετική ψήφο μόνο της ΝΔ, αποφασίστηκε την Πέμπτη 17 Ιουλίου να συνεδριάσει ξανά η Προκαταρκτική Επιτροπή που διερευνά την ενδεχόμενη τέλεσης του πλημμελήματος της παράβασης καθήκοντος σχετικά με την σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών, του πρώην υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κωνσταντίνου Αχ. Καραμανλή, με την κατάθεση και την συζήτηση των πορισμάτων των κομμάτων.

Καταψήφισαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης, ενώ σε ένδειξη διαμαρτυρίας αποχώρησαν της συνεδρίασης ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και Νέα Αριστερά, καταγγέλλοντας μεθοδεύσεις αμνήστευσης.

Ο εισηγητής της ΝΔ Ανδρέας Νικολακόπουλος, σε δηλώσεις του ανέφερε ότι «είναι δεδομένη και έχει διατυπωθεί η άποψη της κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας της ΝΔ πως τίποτα δεν θα μείνει ανεξιχνίαστο. Η υπόθεση θα φτάσει στην δικαιοσύνη.

Σήμερα αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία να συνταχθεί πόρισμα το οποίο θα αποσταλεί στην Ολομέλεια για την τελική της απόφαση ώστε η υπόθεση να πάει στον φυσικό της δικαστή και όλα να κριθούν από την Ελληνική Δικαιοσύνη που είναι η μόνη αρμόδια για να κρίνει ποιος είναι αθώος ή ένοχος αλλά και το τι ακριβώς έχει συμβεί. Να χυθεί άπλετο φως».

Ερωτηθείς για τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης, ο κ. Νικολακόπουλος σχολίασε: «Τα κόμματα της αντιπολίτευσης διατύπωσαν τις θέσεις τους. Είναι σεβαστές αλλά από την άλλη όμως, επανειλημμένα και σε εφαρμογή συγκεκριμένων διατάξεων που διατυπώσαμε, τεκμηριώσαμε ότι κάναμε αυτό το οποίο προβλέπει το σύνταγμα και οι νόμοι. Και άρα λειτουργήσαμε απολύτως νόμιμα».

Читайте на сайте


Smi24.net — ежеминутные новости с ежедневным архивом. Только у нас — все главные новости дня без политической цензуры. Абсолютно все точки зрения, трезвая аналитика, цивилизованные споры и обсуждения без взаимных обвинений и оскорблений. Помните, что не у всех точка зрения совпадает с Вашей. Уважайте мнение других, даже если Вы отстаиваете свой взгляд и свою позицию. Мы не навязываем Вам своё видение, мы даём Вам срез событий дня без цензуры и без купюр. Новости, какие они есть —онлайн с поминутным архивом по всем городам и регионам России, Украины, Белоруссии и Абхазии. Smi24.net — живые новости в живом эфире! Быстрый поиск от Smi24.net — это не только возможность первым узнать, но и преимущество сообщить срочные новости мгновенно на любом языке мира и быть услышанным тут же. В любую минуту Вы можете добавить свою новость - здесь.




Новости от наших партнёров в Вашем городе

Ria.city
Музыкальные новости
Новости России
Экология в России и мире
Спорт в России и мире
Moscow.media










Топ новостей на этот час

Rss.plus