طرح جامعی برای بازسازی مناطق آسیبدیده از حملات تدوین شود/دشمنان متوجه شدند که نمیتوانند با ایران و ایرانی درگیر شوند
معاون اول رییسجمهور با تاکید بر ضرورت اصلاحات و افزایش امنیت سایبری سامانهها، ارایه خدمات و اقدامات لازم در وزارت راه و شهرسازی را مناسب ارزیابی کرد و خواستار تدوین طرحی جامع برای بازسازی مناطق آسیبدیده از حملات رژیم صهیونیستی شد.
به گزارش ایلنا، محمدرضا عارف معاون اول رییسجمهور امروز -سهشنبه سوم تیرماه -در جمع مدیران ارشد وزارت راه و شهرسازی گفت: با مدیریت وزیر راه و شهرسازی و معاونان و مدیران این وزارتخانه، ارایه خدمات و اقدامات لازم در وزارت راه و شهرسازی مناسب بوده است.
معاون اول رییسجمهور با تبریک پیروزی شب گذشته پس از عملیات موفق " بشارت فتح" گفت: این عملیات همانطور که از نامش پیداست پیروزی را بشارت داد و دشمن اعلام شکست کرد. با این پیروزی توانستیم شاخ آمریکا و غرب را در منطقه بشکنیم و دشمنان متوجه توانایی ایران و ایرانی شد. اینها در حالی است که ما تمامی تواناییهای خود را نشان ندادیم.