Добавить новость
World News


Новости сегодня

Новости от TheMoneytizer

Άρης: Το ελληνικό… άλμα των δέκα ημερών

Ta Nea 

Στην εποχή Καρυπίδη οι «κιτρινόμαυροι» είχαν ένα ξεκάθαρο προσανατολισμό στα μεταγραφικά τους, στον οποίο οι Έλληνες δεν είχαν τόσο ισχυρή θέση. Είτε μιλάμε για μεταγραφές είτε για τα τμήματα υποδομής στα οποία δεν δόθηκε η βάση που έπρεπε. Κάτι που παραδέχθηκε και ο Θεόδωρος Καρυπίδης στο πλαίσιο της παρουσίασης του Ρούμπεν Ρέγες πριν λίγες εβδομάδες.

Μία φιλοσοφία που πάει κόντρα στην ποδοσφαιρική λογική μίας ελληνικής ποδοσφαιρικής ομάδας και σε εκείνη του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος επέμεινε από την πρώτη στιγμή για την διαφοροποίησή της.

Τα πρώτα αποτελέσματα έχουν κάνει την εμφάνισή τους αρκετά νωρίς στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Τάσος Δώνης, Γιώργος Αθανασιάδης και Γιάννης Γιαννιώτας. Τρεις κινήσεις που δεν είναι φαντεζί, ούτε συνοδεύονται από την «χρυσόσκονη» την οποία «κουβαλούν» συνήθως οι παίκτες εκτός συνόρων. Είναι όμως προσθήκες που ενισχύουν το σχεδόν ανύπαρκτο ελληνικό στοιχείο στα αποδυτήρια -έλειψε πέρυσι από τον Άρη– και παράλληλα προσφέρουν στον Ουζουνίδη καλές συμπληρωματικές επιλογές. Μία «ταμπέλα» που ενδεχομένως να αλλάξει μέσα στη σεζόν, ανάλογα με την εξέλιξη της πορείας τους στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Πέντε σε τρία χρόνια και τρεις… σε δέκα ημέρες

Το εντυπωσιακό με τον Άρη φέτος είναι ότι οι Έλληνες απαρτίζουν τα 3/5 των μεταγραφών που έγιναν έως τώρα. Τρεις Έλληνες σε διάστημα δέκα ημερών, τη στιγμή που από το 2022 μέχρι και φέτος είχε προσθέσει μόλις πέντε στο δυναμικό του. Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Γιώργος Δεληζήσης, Κώστας Κυριαζής, Λευτέρης Χουτεσιώτης και Γιάννης Φετφατζίδης. Μόνο ο «Φέτφα» και ο Λάζαρος έκαναν διψήφιο αριθμό συμμετοχών σε αυτό το διάστημα και σε διαφορετικές περιόδους.

Θα πάρει κι άλλους;

Το πιο πιθανό είναι να πάρει ακόμα 1-2 Έλληνες. Τόσο για αγωνιστικούς λόγους, όσο και για λειτουργικούς λόγω της ευρωπαϊκής λίστας, συν το νέο φορμάτ που έρχεται στο Κύπελλο.

Ο Χατζηστραβός παραμένει σταθερά στα υπόψιν. Ο παίκτης θέλει να φορέσει στα «κιτρινόμαυρα» και είναι στο χέρι του Άρη να αποφασίσει εάν θα ενεργοποιήσει την περίπτωση του 25χρονου μέσου, ο οποίος αποχώρησε από τον Πανσερραϊκό μετά από δύο παραγωγικά χρόνια με 53 συμμετοχές, 5 γκολ και 6 ασίστ.

Η περίπτωση του Χατζηστραβού ενδεχομένως να συνδέεται και με εκείνη του Γαλανόπουλου. Ο πρώην μέσος της ΑΕΚ διατηρείται ακόμα στο «ραντάρ» του Αρη αλλά… κολλάει στην προτεραιότητα που δίνει στο εξωτερικό, στο κασέ του όπως και στον ρόλο που θα έχει στον Άρη.

Читайте на сайте


Smi24.net — ежеминутные новости с ежедневным архивом. Только у нас — все главные новости дня без политической цензуры. Абсолютно все точки зрения, трезвая аналитика, цивилизованные споры и обсуждения без взаимных обвинений и оскорблений. Помните, что не у всех точка зрения совпадает с Вашей. Уважайте мнение других, даже если Вы отстаиваете свой взгляд и свою позицию. Мы не навязываем Вам своё видение, мы даём Вам срез событий дня без цензуры и без купюр. Новости, какие они есть —онлайн с поминутным архивом по всем городам и регионам России, Украины, Белоруссии и Абхазии. Smi24.net — живые новости в живом эфире! Быстрый поиск от Smi24.net — это не только возможность первым узнать, но и преимущество сообщить срочные новости мгновенно на любом языке мира и быть услышанным тут же. В любую минуту Вы можете добавить свою новость - здесь.




Новости от наших партнёров в Вашем городе

Ria.city
Музыкальные новости
Новости России
Экология в России и мире
Спорт в России и мире
Moscow.media










Топ новостей на этот час

Rss.plus