باید امام را دوباره و با زبان و انسان امروز بخوانیم
معاون اول رئیسجمهور گفت: باید امام را دوباره و با زبان و انسان امروز بخوانیم چرا که ما وظیفه داریم تا امام را نه فقط در قاب انقلاب بلکه در چشم انداز تمدنسازی نوین اسلامی باز تعریف کنیم.
به گزارش ایلنا، محمدرضا عارف در اجلاس کنشگران حوزه امام خمینی (ره) که در سالن اجلاس با حضور یادگار حضرت امام (ره) و بیت معزز امام، هنرمندان، نویسندگان و کنشگران حوزه امام خمینی(ره) برگزار شد، تاکید کرد: کنشگران حوزه امامخمینی (ره) باید درکی جامع و دقیق از شخصیت، سلوک و بینش امام داشته باشند و با اشرافی ژرف و دقیق ابتکارات و سیره امام را به نسل جوان منتقل کنند.
معاون اول رئیسجمهور با تاکید بر اینکه اگر امروز میخواهیم میراث امام را پاس بداریم باید از روایتهای تکراری عبور کنیم، گفت: باید امام را دوباره و با زبان و انسان امروز بخوانیم چرا که ما وظیفه داریم تا امام را نه فقط در قاب انقلاب بلکه در چشم انداز تمدنسازی نوین اسلامی باز تعریف کنیم.