Добавить новость


World News


Новости сегодня

Новости от TheMoneytizer

Recep Uçar: Tecrübesizliğimizin kurbanı olduk

Süper Lig'in 38'inci ve son haftasında TÜMOSAN Konyaspor deplasmanda Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup oldu.


Mücadelenin ardından TÜMOSAN Konyaspor Teknik Direktörü Recep Uçar, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.


İyi mücadele ettiklerini, kazanabileceklerini ancak tecrübesizliğin kurbanı olduklarını dile getiren Recep Uçar, “Sezonun son maçı. Genel anlamda somut olarak 2 takımın iddiası olmaması sebebi ile oynanması zor bir maçtı. Bizim adımıza iyi mücadele ettiğimiz, kazanabileceğimiz ancak tecrübesizliğimizin kurbanı olduk. Maç öncesi 7 tane sakat oyuncumuz vardı, 3 oyuncu cezalı, 3 oyuncu gelecek sezon planlarımız içerisinde olmaması nedeniyle izin vermiştik. Fenerbahçe'nin taraftarla bağının koptuğu ortamda kazanma olasılığımızın arttığını düşünmüştük. Öne geçtik Melih Bostan ile Fenerbahçe altyapısı olan oyuncumuz. Sonrası bölümde Fenerbahçe gerek kulübesi gerek saha içi kalitesinde topa daha fazla sahip olacaktı. İlk yarı yüzde 100 şut hatırlamıyorum. Gole kadar pozisyon vermemiştik. Deniz'in basit hatası ve sonraki bölümde 8 dakika sonra yediğimiz gol. Direkten dönen topumuz var. Sonuçta kazanamadığımız bir oyun. Bizim tarafımıza gelecek sezon için birçok mesaj içeren bir maç. Deniz Ertaş ve Melih Bostan'ın Ümit Milli Takıma gitmesi mutlu eden bir sonuç” ifadelerini kullandı.

'GEMİYİ GÜVENLİ ŞEKİLDE LİMANA YANAŞTIRDIK'

Korkulu rüya görmeden bir sezon bitirdiklerini söyleyen Uçar, “İçeride yaşadığımız birçok sıkıntıya rağmen, Avrupa kupalarında oynayıp sonraki sezon küme düşme tehlikesi yaşanan bir lig. Kupada yarı final oynayarak birçok genç oyuncunun sahada yer almasına vesile olarak gemiyi haftalar öncesinde güvenli şekilde limana yanaştırdığımız sezon. Konya'da 7 ay geçti; yönetime, taraftarlara, teknik ekibimize teşekkür ediyorum. Maddi manevi fedakarlık yapan oyuncularıma teşekkür ediyor, onlarla gurur duyuyorum” dedi.


Gelecek sezon kadro planlaması hakkında bilgiler veren Recep Uçar, sözlerini şöyle noktaladı:

“Prip olmayacak. Kendisine teşekkür ettik. Kadro içinde görüştüğümüz oyuncular var. Nikola da bu isimlerden bir tanesi. Keyta ve Nikola'ya başka bir macerada yola çıkmalarını söyledik.”



Fenerbahçe sezonu galibiyetle tamamladı

Читайте на сайте


Smi24.net — ежеминутные новости с ежедневным архивом. Только у нас — все главные новости дня без политической цензуры. Абсолютно все точки зрения, трезвая аналитика, цивилизованные споры и обсуждения без взаимных обвинений и оскорблений. Помните, что не у всех точка зрения совпадает с Вашей. Уважайте мнение других, даже если Вы отстаиваете свой взгляд и свою позицию. Мы не навязываем Вам своё видение, мы даём Вам срез событий дня без цензуры и без купюр. Новости, какие они есть —онлайн с поминутным архивом по всем городам и регионам России, Украины, Белоруссии и Абхазии. Smi24.net — живые новости в живом эфире! Быстрый поиск от Smi24.net — это не только возможность первым узнать, но и преимущество сообщить срочные новости мгновенно на любом языке мира и быть услышанным тут же. В любую минуту Вы можете добавить свою новость - здесь.




Новости от наших партнёров в Вашем городе

Ria.city
Музыкальные новости
Новости России
Экология в России и мире
Спорт в России и мире
Moscow.media










Топ новостей на этот час

Rss.plus