Добавить новость


World News


Новости сегодня

Новости от TheMoneytizer

Πρώην δημοσιογράφος έταζε ταξίδια στο Άμπου Ντάμπι

Ta Nea 

Μια απάτη που ενδέχεται να ξεπερνά τις 500.000 ευρώ πραγματοποίησε μια πρώην δημοσιογράφος, τάζοντας «μαϊμού» εισιτήρια για το final 4 της Euroleague στο Άμπου Ντάμπι, που συμμετέχουν και οι ΚΑΕ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός.

Με τα εισιτήρια για το Final 4 να είναι δυσεύρετα, η γυναίκα που δηλώνει πρώην δημοσιογράφος με ειδίκευση στο εκκλησιαστικό ρεπορτάζ, και τα τελευταία χρόνια κάνει δημόσιες σχέσεις, τόνιζε πως διαθέτει άκρες στο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων.

Έτσι, «πουλώντας» την εικόνα του ανθρώπου της Εκκλησίας κατάφερε και έπεισε πάνω από 30 επιχειρηματίες ότι έχει ετοιμάσει μία αποστολή για το Άμπου Ντάμπι με VIP εισιτήρια στους αγώνες στο Final 4 της Euroleague.

Πρώην δημοσιογράφος έταζε premium ταξίδια στο Άμπου Ντάμπι για το Final 4 – Απέσπασε 500.000 ευρώ από θύματα

Μόλις οι άνθρωποι που ήθελαν να βρεθούν στο Άμπου Ντάμπι έδωσαν τα λεφτά τους, που ξεκινούν από 5.000 ευρώ και φτάνουν τις 30.000 ευρώ η πρώην δημοσιογράφος εξαφανίστηκε. Κατόπιν κάποια από τα θύματα σκέφτηκαν να στήσουν μία παγίδα και προσποιούμενοι ότι ενδιαφέρονται για το ταξίδι της έκλεισαν ραντεβού σε ένα γραφείο στο Μαρούσι, ήρθε αντιμέτωπη με την οργή των εξαπατημένων.

Η ίδια απήντησε στα θύματα ότι τα χρήματα της τα πήρε ενδεχομένως ο σύντροφός της ο οποίος είναι χάκερ ή ο επιχειρηματίας από το Άμπου Ντάμπι, που έκλεισε τη συμφωνία. Η υπόθεση, πλέον, οδηγείται στα δικαστήρια. Σημειώνεται ότι τα θύματα ενδέχεται να είναι πάνω από 30.

«Εμείς εξαπατηθήκαμε το καλοκαίρι του 2023»

Στο MEGA μίλησε η Εύα, θύμα της πρώην δημοσιογράφου σε παλαιότερη υπόθεση.

«Εμείς εξαπατηθήκαμε το καλοκαίρι του 2023. Την γνωρίσαμε μέσω ενός φιλικού μας προσώπου, που είχε πάει ταξίδι μαζί της. Ήρθαμε σε επικοινωνία μαζί της γιατί θέλαμε να οργανώσουμε την Πρωτοχρονιά ένα ταξίδι στην Ταϊλάνδη. Τα χρήματα κατατέθηκαν πριν το ταξίδι και τα αεροπορικά εισιτήρια δεν ήρθαν ποτέ. Εμείς το ποσό που καταθέσαμε ήταν 5.600 ευρώ, ωστόσο αργότερα μάθαμε πως δεν είμαστε μόνο εμείς εξαπατημένοι. Κάτω από ένα ποστ που αναφερόταν το όνομά της υπήρχαν πολλά σχόλια ανθρώπων που εξαπατήθηκαν. Τελικά μαζευτήκαμε γύρω στα 50 άτομα που έχουμε εξαπατηθεί, 25 είναι οι μηνυτές και το ποσό ανέρχεται στα 90.000 ευρώ».

Επιπλέον, η καταγγέλλουσα ανέφερε ότι γνωρίζει προσωπικά τη εν λόγω δημοσιογράφο, καθώς όπως είπε έχουν πιει καφέ.

Δείτε το ρεπορτάζ του MEGA:

Читайте на сайте


Smi24.net — ежеминутные новости с ежедневным архивом. Только у нас — все главные новости дня без политической цензуры. Абсолютно все точки зрения, трезвая аналитика, цивилизованные споры и обсуждения без взаимных обвинений и оскорблений. Помните, что не у всех точка зрения совпадает с Вашей. Уважайте мнение других, даже если Вы отстаиваете свой взгляд и свою позицию. Мы не навязываем Вам своё видение, мы даём Вам срез событий дня без цензуры и без купюр. Новости, какие они есть —онлайн с поминутным архивом по всем городам и регионам России, Украины, Белоруссии и Абхазии. Smi24.net — живые новости в живом эфире! Быстрый поиск от Smi24.net — это не только возможность первым узнать, но и преимущество сообщить срочные новости мгновенно на любом языке мира и быть услышанным тут же. В любую минуту Вы можете добавить свою новость - здесь.




Новости от наших партнёров в Вашем городе

Ria.city
Музыкальные новости
Новости России
Экология в России и мире
Спорт в России и мире
Moscow.media










Топ новостей на этот час

Rss.plus