Добавить новость


World News


Новости сегодня

Новости от TheMoneytizer

Λάρισα: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 39χρονο

Ta Nea 

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του 39χρονου Βασίλη Καλογήρου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 30 Δεκεμβρίου στην Λάρισα, με τα έως τώρα μηνύματα από τις έρευνες να είναι ανησυχητικά.

Σύμφωνα με τον Σταύρο Μπαλάσκα, το πιο πιθανό σενάριο είναι να έχει συμβεί κάποιο ατύχημα και ο Βασίλης να έχει πέσει στον Πηνειό. «Ας ελπίσουμε να είναι ζωντανός και να συμβαίνει κάτι πολύ περίεργο και πολύ παράξενο», συμπλήρωσε.

Άνδρες της ΕΜΑΚ εξακολουθούν να «χτενίζουν» τον ποταμό στη Λάρισα με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους αλλά και με τη χρήση drones περιμετρικά αυτού, εκεί όπου – σύμφωνα με μαρτυρίες – εντοπίστηκε για τελευταία φορά ο 39χρονος. Με μακριά ξύλα στα χέρια και βουτηγμένοι μέχρι την μέση στα θολά νερά του Πηνειού, ψάχνουν σπιθαμή προς σπιθαμή τον βυθό για να εντοπίσουν και το παραμικρό στοιχείο.

Από την πλευρά τους οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, συλλέγουν βιντεοληπτικό υλικό από τη διαδρομή που έκανε ο 39χρονος μέχρι να χαθούν τα ίχνη του.

Επτά ημέρες μετά την εξαφάνισή του, όμως, οι έρευνες παραμένουν άκαρπες, με την αγωνία της οικογένειάς του να εντείνεται μέρα με την ημέρα. Ο 39χρονος, γιος της Εισαγγελέως Εφετών Λάρισας η οποία ασχολείται και με την υπόθεση των Τεμπών και ανιψιός δικαστικού, συνήθιζε να περπατά κοντά στις όχθες του Πηνειού. Δυστυχώς, εκείνο το απόγευμα δεν είχε πάρει ούτε το τηλέφωνό του μαζί, το οποίο

Μπαλάσκας για εξαφάνιση στη Λάρισα: «Πιθανότατα να έχει πέσει στο ποτάμι»

Όπως αναφέρει Σταύρος Μπαλάσκας μιλώντας στο MEGA οι άνδρες της ΕΜΑΚ ψάχνουν ακόμα, ενώ δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες γιατί «δεν είχε δείξει κάποιο δείγμα αυτό το παιδί ότι υπάρχει πρόβλημα, ότι ενδεχομένως να είχε προβλήματα με κάποιους».

Οι αστυνομικές Αρχές έψαξαν και τις υποθέσεις που έχει χειριστεί η μητέρα του, προσθέτει. «Ωστόσο, δεν υπάρχει κανένας λόγος για την ΕΛ.ΑΣ. να συνδέει την εξαφάνιση του παιδιού με τις υποθέσεις της μητέρας του. Το πιο πιθανό είναι να έχει συμβεί κάποιο ατύχημα και να έχει πέσει μέσα στον Πηνειό. Το κινητό και το αυτοκίνητο το είχε αφήσει στο σπίτι. Έκανε συχνά αυτή την διαδρομή».

«Ας ελπίσουμε να είναι ζωντανός και να συμβαίνει κάτι πολύ περίεργο και πολύ παράξενο», κατέληξε ο κ. Μπαλάσκας.

Читайте на сайте


Smi24.net — ежеминутные новости с ежедневным архивом. Только у нас — все главные новости дня без политической цензуры. Абсолютно все точки зрения, трезвая аналитика, цивилизованные споры и обсуждения без взаимных обвинений и оскорблений. Помните, что не у всех точка зрения совпадает с Вашей. Уважайте мнение других, даже если Вы отстаиваете свой взгляд и свою позицию. Мы не навязываем Вам своё видение, мы даём Вам срез событий дня без цензуры и без купюр. Новости, какие они есть —онлайн с поминутным архивом по всем городам и регионам России, Украины, Белоруссии и Абхазии. Smi24.net — живые новости в живом эфире! Быстрый поиск от Smi24.net — это не только возможность первым узнать, но и преимущество сообщить срочные новости мгновенно на любом языке мира и быть услышанным тут же. В любую минуту Вы можете добавить свою новость - здесь.




Новости от наших партнёров в Вашем городе

Ria.city
Музыкальные новости
Новости России
Экология в России и мире
Спорт в России и мире
Moscow.media










Топ новостей на этот час

Rss.plus