صهیونیستها وضعیعت کنونی را به مثابه یک فرصت بزرگ برای خود ارزیابی میکنند. آنها در همین مدت کوتاه بخشهایی از مناطق مرزی با سوریه را اشغال کردهاند. در عین حال، داراییهای راهبردی سوریه که برای جنگ با اسرائیل ایجاد شده بودند را هم هدفِ بمبارانهای خود قرار دادهاند. جالب است که صهیونیستها تاکید کردهاند که از این به بعد، سوریه نیز به جبهههای جنگی آنها اضافه شده است.
به گزارش خبرنگار ایلنا، به تازگی تررویستها و معارضین مسلح، وارد دمشق پایتخت سوریه شدهاند و نظام سیاسی این کشور را ساقط کردهاند. بشار اسد رئیس جمهور اسبق سوریه نیز آنگونه که کاخ کرملین اعلام کرده، وارد روسیه شده و از سوی این کشور به وی پناهندگی داده شده است. در عین حال، گروههای مختلف مسلح و رهبران آنها از جمله ابومحمد الجولانی فرمانده گروه تحریر الشام، وارد دمشق شدهاند و در حال و هوای پیروزی هستند.
باید توجه داشته باشیم که معارضین مسلح تنها در تحریر الشام خلاصه نمیشوند و دیگر گروههای افراطی و تروریست نیز در میدان حضور دارند. افراد و گرههایی که بعید است به راحتی به تقسیم قدرت تن بدهند و در عین حال، منافع طیف متنوعی از بازیگران خارجی نیز در این میان مطرح است که معادلات در سوریه را پیچیدهتر میکند. از این رو، ایلنا در گفتگو با «محمود حسین» نویسنده و تحلیلگر مصری سیاست بین الملل، به واکاوی چند علامت سوال مهم با محوریت تحولات جاری در سوریه پرداخته است.