Добавить новость


World News


Новости сегодня

Новости от TheMoneytizer

«Θα έπρεπε να ντρέπεστε» – Χαμός σε Διάσκεψη για τον αστυνομικό – τέρας της Βουλής

Ta Nea 

Στο κόκκινο ανέβηκε το θερμόμετρο της πολιτικής αντιπαράθεσης στη Διάσκεψη των προέδρων της Βουλής με αφορμή τις αναφορές στον αστυνομικό – τέρας που για χρόνια ήταν στη φρουρά και πριν από λίγες μέρες αποκαλύφθηκε η παρανοϊκή του δράση.

Συγκεκριμένα, τα αίματα άναψαν όταν κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης του προέδρου της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, παρενέβη η Ζωή Κωνστνατοπούλου η οποία εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κάνοντας λόγο για ευθύνες και συγκάλυψη της υπόθεσης. Η απάντηση ου προέδρου ήταν άμεση, με την κατάσταση να εκτροχιάζεται επικίνδυνα.

Στο μεσοδιάστημα και σύμφωνα με πληροφορίες παρενέβη και η Ντόρα Μπακογιάννη η οποία είχε και αυτή επεισόδιο με την κ. Κωνσταντοπούλου, η οποία της θύμισε την υπόθεση με τον δικό της αστυνομικό και το νεαρό που έχασε πριν από λίγα χρόνια τη ζωή του σε δυστύχημα  με τη μηχανή έξω από το μέγαρο της Βουλής.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, ο κ. Τασούλας ξεκίνησε την τοποθέτηση του, τονίζοντας την αναστάτωση που έχει προκαλέσει σε όλους, η υπόθεση του αστυνομικού, σημειώνοντας πως το αίτημα για τη μετάθεσή του στη Βουλή είχε έρθει στις αρχές του 2019 (δηλαδή με την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ) και υλοποιήθηκε τον Μάρτιο του ίδιου έτους. Πρόσθεσε δε πως στο φάκελό του, όλα τα αδικήματα ήταν προ του 2003.

Κάπου εκεί μπήκε στην αίθουσα η κ. Κωνσταντοπούλου: «Είχατε πάρει το όπλο του από τον Φλεβάρη του 2023 και τον καλύπτετε», είπε η πρόεδρος της Πλεύσης με τον κ. Τασούλα να απαντά: «ήταν για αγχώδη συμπεριφορά. Δεν καλύψαμε κανέναν».

  • Κωνσταντοπούλου:  Τον καλύπτετε βρώμικα
  • Τασούλας: Βρώμικη είναι η δική σας συμπεριφορά
  • Κωνσταντοπούλου: Θα έπρεπε να ντρέπεστε
  • Τασούλας: Όχι, εσείς θα έπρεπε να ντρέπεστε

Γεροβασίλη: Να πει η Βουλή στην κοινωνία ότι δεν συγκαλύπτει

Μιλώντας λίγη ώρα αργότερα σε δημοσιογράφους, η αντιπρόεδρος της Βουλής (ΣΥΡΙΖΑ), Όλγα Γεροβασίλη, δήλωσε για το θέμα πως θα πρέπει η Βουλή να εκδώσει μια “δυνατή” ανακοίνωση με την οποία θα διαβεβαιώνει την κοινωνία πως δεν συγκαλύπτει την υπόθεση.

«Χωρίς να λέω ότι κάποιος φταίει για όλο αυτό, δεν μπορείς να ξέρεις τι θα κάνει κάποιος. Πρέπει να υπάρξει αντίδραση και να δοθεί στην κοινωνία διαφανώς το τι συμβαίνει, ένα δυναμικό μήνυμα. Ζητάμε διαφάνεια προς την κοινωνία για όλη αυτή την ιστορία», είπε χαρακτηριστικά.

Читайте на сайте


Smi24.net — ежеминутные новости с ежедневным архивом. Только у нас — все главные новости дня без политической цензуры. Абсолютно все точки зрения, трезвая аналитика, цивилизованные споры и обсуждения без взаимных обвинений и оскорблений. Помните, что не у всех точка зрения совпадает с Вашей. Уважайте мнение других, даже если Вы отстаиваете свой взгляд и свою позицию. Мы не навязываем Вам своё видение, мы даём Вам срез событий дня без цензуры и без купюр. Новости, какие они есть —онлайн с поминутным архивом по всем городам и регионам России, Украины, Белоруссии и Абхазии. Smi24.net — живые новости в живом эфире! Быстрый поиск от Smi24.net — это не только возможность первым узнать, но и преимущество сообщить срочные новости мгновенно на любом языке мира и быть услышанным тут же. В любую минуту Вы можете добавить свою новость - здесь.




Новости от наших партнёров в Вашем городе

Ria.city
Музыкальные новости
Новости России
Экология в России и мире
Спорт в России и мире
Moscow.media










Топ новостей на этот час

Rss.plus