Добавить новость


World News


Новости сегодня

Новости от TheMoneytizer

زنان افغان و فعالان حقوق بشر خواهان اقدامات فوری جهان و وارد آوردن فشار بیشتر بر طالبان شده‌اند

پس از اظهارات ریچارد بینت گزارشگرویژه سازمان ملل متحد برای حقوق بشر افغانستان مبنی بر این که فهرستی را جهت اتخاذ اقدامات فوری و عملی برای تغییر وضعیت در افغانستان به مجمع عمومی سازمان ملل متحد سپرده است،  شماری از زنان افغان و فعالان حقوق بشر می‌گویند، جامعه جهانی باید فشارها برطالبان را بیشترکند.


یک بانوی افغان که به خاطرحساسیت موضوع نخواست نام اش درگزارش ذکر شود روز شنبه به رادیوآزادی دراین مورد گفت :


"باید به مقام های بلند پایه طالبان درافغانستان فشار های زیاد آورده  شود  به ویژه اگر به سفرهای طالبان محدودیت وضع شود و اجازه داده نشود ، این به نظر من یک راه خوب است تا فشارهای جامعه جهانی برای طالبان یک تهدید باشد و آنها دید گاه شان را دربرابر زنان تغییر بدهند"




سجیه بهگام فعال حقوق بشرهم دراین مورد به رادیوآزادی گفت :


"باید گفته که جهان گوش شنونده شوند،امروزحالتی که بالای زنان ومردم افغانستان آمده است باید به چشم و گوش باز ببینند و بشنوند تقاضای ما این است که یک اقدام جدی دررابطه به مسایل افغانستان به شکلی که درسال ۲۰۰۰اینها اقدام کردند، باز هم یک اقدامی کنند تا مردم افغانستان از این وضعیت بیرون شده و یک زندگی مرفه داشته باشند"




این خواست ها درحالی مطرح می‌شوند که ریچارد بنیت گزارشگرویژه سازمان ملل متحد برای حقوق بشر افغانستان  روز جمعه اول نوامبر پس از آن که گزارش اش در مورد وضعیت حقوق بشر در افغانستان را در مجمع عمومی سازمان ملل متحد ارائه کرد در یک نشست خبری گفت که خواهان برداشتن گام های عملی و فوری جامعه جهانی  برای تغییر وضعیت درافغانستان شده است. او در بخشی از سخنان اش گفت:


"من فهرستی از اقدامات فوری و عملی را به مجمع عمومی ارائه کردم که باید انجام شود، مانند مشارکت معنادار افغان‌ها، به‌ویژه زنان افغان، درپروسه های سیاسی و تعاملات دیپلماتیک، و حصول اطمینان از مسیرها به سوی عدالت متمرکز بر بازماندگان"


آقای بنیت افزود که باید اطمینان حاصل شود که طالبان درک می کنند که برای تخطی های حقوق بشری عواقبی وجود دارد.




از سوی هم باربارا وودوارد نماینده  دایمی بریتانیا در سازمان ملل متحد و رئیس دوره یی شورای امنیت این سازمان نیزدر یک نشست خبری جدا گانه درهمین روز گفت که رنج کشیدن درافغانستان به ویژه برای زنان و دختران وحشتناک است. وی افزود :


"برعلاوه محروم شدن از شغل و آموزش ، رنجی را که زنان افغان تحمل میکنند درحقیقت به باور من باری بروجدان های همه ماست."


با آن که حکومت طالبان همواره مدعی است که حقوق بشر به شمول حقوق زنان در افغانستان مطابق شریعت اسلام تامین است اما هر از گاهی نگرانی های در مورد رعایت حقوق بشر به ویژه حقوق زنان در افغانستان از سوی سازمان ملل متحد ،نهاد های مختلف حقوق بشری و شماری کشورها مطرح می شود.


این در حالیست که حکومت طالبان پیش از به قدرت رسیدن دوباره درافغانستان تعهد کرده بود که به حقوق زنان درچوکات شریعت احترام میگذارد،اما پس از رسیدن به قدرت فرمان های را صادر کرد که به اساس آن به طوردوام دار دربخش های  آموزش ، کار، فعالیت های اجتماعی و سیاسی  و سفر زنان محدودیت وضع کرد.

Читайте на сайте


Smi24.net — ежеминутные новости с ежедневным архивом. Только у нас — все главные новости дня без политической цензуры. Абсолютно все точки зрения, трезвая аналитика, цивилизованные споры и обсуждения без взаимных обвинений и оскорблений. Помните, что не у всех точка зрения совпадает с Вашей. Уважайте мнение других, даже если Вы отстаиваете свой взгляд и свою позицию. Мы не навязываем Вам своё видение, мы даём Вам срез событий дня без цензуры и без купюр. Новости, какие они есть —онлайн с поминутным архивом по всем городам и регионам России, Украины, Белоруссии и Абхазии. Smi24.net — живые новости в живом эфире! Быстрый поиск от Smi24.net — это не только возможность первым узнать, но и преимущество сообщить срочные новости мгновенно на любом языке мира и быть услышанным тут же. В любую минуту Вы можете добавить свою новость - здесь.




Новости от наших партнёров в Вашем городе

Ria.city
Музыкальные новости
Новости России
Экология в России и мире
Спорт в России и мире
Moscow.media










Топ новостей на этот час

Rss.plus