دبیرکل حزب اسلامی کار گفت: پزشکیان نباید بگذارد که محدودش کنند و در یک محاصره اطلاعاتی و خبری قرار بگیرد باید ارتباطات خودش را با همه مردم و به صورت آزاد ادامه دهد. هر وقت بتوانند، ایشان را در حصارهای امنیتی یا در حصارهای سیاسی و گروهی قرار دهند و ارتباط ایشان را با مردم کم کنند قدم به قدم مقدمات نارضایتی مردم و عدم موفقیت دولت ایشان را فراهم میکنند. اما اگر ایشان بتواند همین ارتباط با مردم را به شکل ساده همانطور که تا به حال داشته ادامه دهد، میتواند یک رئیس جمهور خوب باشند.
حسین کمالی در گفتوگو با خبرنگار ایلنا، در ارزیابی خود از پیروزی مسعود پزشکیان در انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه ما به کلیت شیوه برگزاری انتخابات و نقشی که شورای نگهبان ایفا میکند، معترض هستیم، عنوان کرد: این روند از قبل ایراد داشته به هر صورت ۶ نفر را برای رقابتهای انتخاباتی، انتخاب کردند. چهار نفرشان از یک گروه و یک نفر از گروههای میانه و دیگری هم که آقای پزشکیان بود که در انتخابات شرکت کرد. نوع گفتوگوهایی که صورت گرفت در مناظرات و یا نوعی از تبلیغات که صورت گرفت خیلی مناسب، مطلوب و در شأن جمهوری اسلامی نبود ولی در هر صورت مراحل طی شد و گذشت. انتخابات در مرحله اول با مشارکت کمتری برگزار شد و در مرحله دوم اندکی افزایش پیدا کرد ولی در مجموع حدود ۵۰ درصد کسانی که حق رای داشتند در انتخابات شرکت نکردند و این به عنوان یک مطلب بسیار مهم باید مورد توجه سیاستگذاران و کسانی که اداره امور کشور و جامعه را عهده دارند قرار گیرد که چرا ۵۰ درصد مردم رغبتی برای شرکت در انتخابات در خودشان نمیبینند.
وی افزود: ما علیرغم اینکه تلاش زیادی را صورت دادیم و با جمعیت زیادی برای اینکه بیایند و در صحنه انتخابات حضور پیدا کنند و رای بدهند و در تعیین سرنوشت خودشان مشارکت کنند، صحبت کردیم اما آنقدر میزان ناامیدی افزایش پیدا کرده است که برخی باز هم رغبت نکردند و درصد کمی در مرحله دوم به گروه اولی اضافه شدند باز آن نارضایتی کلی را نتوانستیم حل کنیم. نزدیک به پنجاه درصد از کسانی که میتوانستند رای دهند، حضور پیدا نکردند. آقایانی که مسئول هستند، باید توجه خاصی را در این زمینهها، مبذول بدارند.