Добавить новость
World News


Новости сегодня

Новости от TheMoneytizer

Ραγδαία αλλαγή στο σκηνικό του καιρού από Δευτέρα – Ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» κύμα κακοκαιρίας

Ta Nea 

Νέο κύμα κακοκαιρίας έρχεται από την Κεντρική Ευρώπη και, σύμφωνα με ορισμένες προγνώσεις, φαίνεται πως θα επηρεάσει και τη χώρα μας από την επόμενη Δευτέρα 27 Μαρτίου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο μετεωρολόγος Κλέαρχος Μαρουσάκης, ένα νέο κύμα κακοκαιρίας βρίσκεται προ των πυλών, ενώ αναμένεται να πέσουν ακόμα και χιόνια σε υψόμετρα κάτω από τα 800 μέτρα.

Προς το παρόν, ωστόσο, ο καιρός είναι ανοιξιάτικος, ενώ μέσα στο Σαββατοκύριακο η θερμοκρασία θα φτάσει ακόμα και τους 25 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου

Παρόμοια είναι και η πρόβλεψη του Σάκη Αρναούτογλου για την κακοκαιρία, καθώς και εκείνος προειδοποίησε για επιδείνωση του καιρού από το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας, κυρίως στη Δυτική και τη Βόρεια Ελλάδα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το δελτίο καιρού του Σάκη Αρναούτογλου, ο καιρός τις επόμενες μέρες μέχρι και τη Δευτέρα θα είναι ανοιξιάτικος με τον υδράργυρο να φτάνει τοπικά ακόμη και τους 26 βαθμούς.

Ωστόσο, από το απόγευμα και μετά η επιδείνωση του καιρού θα είναι αισθητή σε όλη τη χώρα.

Μπόρες, ισχυροί νοτιάδες και χιόνια στα ορεινά της κεντρικής και βορειοδυτικής Ελλάδας θα συνθέσουν το σκηνικό του καιρού, ενώ σύμφωνα με την τάση που δείχνουν τα προγνωστικά μοντέλα η επιδείνωση θα είναι μεγαλύτερη την Τρίτη 28 Μαρτίου.

Σε πολλές περιοχές της χώρας θα υπάρχουν βροχές, ενώ τα χιόνια θα κατέβουν ακόμη και σε ημιορεινές περιοχές της Βόρειας Ελλάδα, ίσως και κάτω από τα 800 με 1.000 μέτρα.

Την ερχόμενη Τετάρτη και Πέμπτη, μάλιστα, δεν αποκλείεται να σημειωθεί παγετός στα κεντρικά και βόρεια πεδινά, με τον Μάρτιο να… επιβεβαιώνει τη φήμη του και να κλείνει με αρκετό κρύο για την εποχή.

Читайте на сайте


Smi24.net — ежеминутные новости с ежедневным архивом. Только у нас — все главные новости дня без политической цензуры. Абсолютно все точки зрения, трезвая аналитика, цивилизованные споры и обсуждения без взаимных обвинений и оскорблений. Помните, что не у всех точка зрения совпадает с Вашей. Уважайте мнение других, даже если Вы отстаиваете свой взгляд и свою позицию. Мы не навязываем Вам своё видение, мы даём Вам срез событий дня без цензуры и без купюр. Новости, какие они есть —онлайн с поминутным архивом по всем городам и регионам России, Украины, Белоруссии и Абхазии. Smi24.net — живые новости в живом эфире! Быстрый поиск от Smi24.net — это не только возможность первым узнать, но и преимущество сообщить срочные новости мгновенно на любом языке мира и быть услышанным тут же. В любую минуту Вы можете добавить свою новость - здесь.




Новости от наших партнёров в Вашем городе

Ria.city
Музыкальные новости
Новости России
Экология в России и мире
Спорт в России и мире
Moscow.media










Топ новостей на этот час

Rss.plus