اکبر اعلمی
شیخ کاظم صدیقی مشاورعالی رئیس قوه قضاییه و امام جمعه موقت تهران:
«اینجا برای رفاه ساخته نشده، اینجا جای عشرتکده نیست، اینجا تنبلخانه نیست. اینجا برای تن آسایی نیست. اینجا محل رنج است؛ گنج بهشت را با رنج دنیا به دست میآوریم.»
از آنجا که این نوع نگاه، عملا به نقشه راه و پدیدآمدن شرایط حاکم و وضع موجود منجر شده است، از جناب شیخ صدیقی و همفکران ایشان انتظار میرود به پرسشهای زیر پاسخ دهند:
۱. خداوند در آیات ۱۸ سورهى نحل و ۳۴ سوره ابراهیم میفرماید؛ «اگر بخواهید نعمتهاى بیانتهای خدا را بشمارید، هرگز نمىتوانید». آنگاه فقط در سوره نحل به ۵۰ مورد از این نعمتها اشاره کرده است.
حال اگر قرار است که در اثر این قبیل افکار پوسیده و سیاستهای ناکارآمد، مردم ایران فقط رنج بکشند، نعمتها و موهبتهای بیحد و حصری را که خداوند در این دنیا و بویژه در ایران غنی و سرشار از ثروت، برای بشر خلق کرده، قرار است نصیب چه کسانی شود!؟
۲. در اثبات مُهمل بودن این نوع اظهارات که مصداق صدر آیه ۳۳ سوره اعراف است به ذکر سه آیه شریفه زیر اکتفا میشود:
آیه ۳۳ سوره اعراف؛ «چه کسی زینتهای خدا را که برای بندگان خود آفریده حرام کرده و از صرف رزق حلال و پاکیزه منع کرده؟ بگو: این نعمتها در دنیا برای اهل ایمان است».
آیه ۱۷۲ سوره بقره؛ «ای اهل ایمان، روزی حلال و پاکیزهای که ما نصیب شما کردهایم بخورید و شکر خدا به جای آرید اگر شما خالص خدا را میپرستید».
دعای حضرت ابراهیم در آیه ۳۷ سوره ابراهیم؛ «و به انواع نعمتها و ثمرات آنها را روزی ده، باشد که شکر تو به جای آرند».
۳. با این رویکرد امام جمعه تهران، اگر مردم ایران بگویند که گنج بهشت ارزانی شما باد، نقدا ما خواهان ایران و ایرانی مرفّه هستیم و میخواهیم به رنجهای ناموجه ملت پایان داده شود، که را باید ببینند و چه باید بکنند؟
۴. در پایان سخن برای اینکه مردم از رنجی که امثال شما برای رفتن به بهشت در این دنیا متحمل شده و میشوید آگاه شوند، لطفا کل دریافتی خود را اعلام و آخرین فیش حقوقیتان را نیز منتشر و ضمنا توضیح دهید که چرا شما نیز مانند بقیه، حوزه علمیه ۴طبقه ۳۲واحدی مجلّل و مجهز خود(امام خمینی) را بجای جنوبیترین نقطه تهران، در اُزگل لویزان، یکی از محلههای مرفه نشین شمال شرقی تهران بنا کردهاید؟ هزینههای ساخت این مدرسه و مدارس مشابه که مروّج افکاری از این دست میباشد، از کجا تامین میشود؟