Anhängare till oppositionens kandidat i valet i söndags i Mali.
Lyssna: Mali efter valet (APP) må
I Mali pågår rösträkningen efter söndagens andra valomgång i presidentvalet. Men oppositionens presidentkandidat Soumaïla Cissé säger att han inte kommer att acceptera resultatet.
Valdagen blev delvis våldsam och 100 vallokaler tvingades stänga på grund av säkerhetshot från islamistiska miliser.
– Vi har fått rapporter om flera incidenter, vilket är beklagansvärt. Vi anser att det här borde vara stunder av syskonskap och valfrihet, säger Desiré Cadre Ouedraogo, valobservatör från ECOWAS (Västafrikanska staternas ekonomiska gemenskap).
Trots ett ökat säkerhetspådrag inför andra valomgången - nu mellan president Ibrahim Boubacar Keïta och den tidigare finansministern Soumaïla Cissé - stördes möjligheterna att rösta - framför allt i centrala och norra Mali.
Ett hundratal vallokaler tvingades hålla stängt av säkerhetsskäl, vilket ändå var färre än vid första valomgången.
Två vallokaler rapporteras ha satts i brand och en valarbetare dödades av jihadister vid en vallokal i Timbuktu-regionen. Enligt valobservatörer på plats var valdeltagandet lågt - av en lokal observatörsgrupp uppskattat till omkring 20 procent.
Många års våldsamma konflikter har hämmat utvecklingen i Mali, där en majoritet av befolkningen lever på mindre än två dollar om dagen.
– Det måste bli en bra president. Vi vill ha fred i det här landet och ett statsöverhuvud som leder det här landet bra, sa Adama Keïta, som kommit för att rösta i huvudstaden Bamako, till Reuters.
Trots missnöjet med sittande presidenten Keïta och hans misslyckande med att stoppa våldet väntas han vinna valet mot den splittrade oppositionen.
I första omgången fick han över 40 procent, mot Cissés 18. Redan då hävdade oppositionen valfusk - något som
– Tyvärr såg vi tecken på fusk i Bamako igår. Vi såg människor som redan hade häften med valsedlar innan vallokalerna hade öppnat, sa Cissé själv när han gick för att rösta.
Båda kandidaterna har lovat bättre ekonomi och att bekämpa den islamistiska extremisterna som framför allt drabbar den norra delen av Mali.
Efter att franska trupper tryckte tillbaka dem 2013 har de miliser kopplade till såväl al Qaeda som IS återigen utökat sitt inflytande i regionen.
Reporter Åsa Welander.